2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی دارم !

149 بازدید | 6 پست

برام سوال شده که آیا گذاشتن عکس بیحجاب در فضای مجازی در صورتی که صورت خانوم مشخص نباشه و حتی معلوم نباشه کیه اشکال داره؟ 

از اطرافیانم دیدم که بعضیا این کارو میکنن حتی با این که با حجابن آیا از نظر شرعی اشکال نداره؟

از لحاظ شرعی ایراد نداره ینی مرتکب گناه نمیشه ولی خب کسی که باحجاب واقعی باشه اینکارو نمیکنه چون فرق ...

مطمئنین شرعی ایراد نداره؟

چون من فکر میکنم ایراد داره ولی دیدم انجام میدن و میگن نه این اوکیه 

شایدم دارم سخت میگیرم 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنین شرعی ایراد نداره؟ چون من فکر میکنم ایراد داره ولی دیدم انجام میدن و میگن نه این اوکیه  ...

ببین از نظر شرع ایراد نداره ولی خب بنظر شخصی خودمم ایراد داره چون کسی که محجبس باید کلا پوشیده باشه دیگه این مسخره بازیا چیه جلو قیافشون میگیرن...بنظرم کسی که اینکار میکنه محجبه واقعی نیست 

.....

مطمئنین شرعی ایراد نداره؟ چون من فکر میکنم ایراد داره ولی دیدم انجام میدن و میگن نه این اوکیه  ...

به نظر منم از نظر شرعی ایراد داره هیچ فرقی نمیکنه چه با صورت چه بدون صورت