سلام خانومای با تجربه ممنون میشــــــــم بهترین و مهم ترین نکته درباره بارداری..قبل بارداری و بعد بارداری از نظر خودتون رو بگید .....ممنـــــــــــونم.
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود
امام صادق علیه السلام
وا نه بابا آب دریا پر از کثافته من یه بار یه کم قورت دادم سه روز مریض بودم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو توی آزمایشاتت پرولاکتین هم بنویسه دوستی من ندادم الان میخوام برم بدم لازمه واقعا
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
دندون پزشکی رفتن چکاپ نظر تیروئید و پرولاکتین بالا مصرف قرص اهن از سه ماه قبل اب دریا هم نخور عزیزم .مریض میشی .خیلی الوده است .این حرفها و خرافات هم از سرت بیرون کن .در ضمن هر بچه ی چشم زاغ و بوری خوشگل نیست که بیارزه به خاطرش اب دریا بخوری