2777
2789

من حدود پنج روز پیش سرماخوردگی بدی پیدا کردم ، روز اول تمام بدنم درد گرفت و کوفته بود ، از روز دوم تب و لرز هم پیدا کردم ، رفتم دکتر و برام ازیترومایسین و چندتا ضد درد و حساسیت نوشت ، از امروز صبح سرفه های خشک هم پیدا کردم ، جوری که با هرسرفه سرم سوت میکشه و درد میکنه ،  انگار خلط گیر کرده در نمیاد ، صبح تا ظهر هم تو اداره مجبور بودم حرف بزنم.

ظهر که رفتم دنبال خانمم ، تو راه بینمون بحث شد ،  دعوا بالا گرفت  ، منم مریض و بیحوصله ، و تو دعوا بالاخره صدا ادم میره بالا ، رو گلوم فشار اومد ، 

خلاصش خانمم پسرمون رو برداشت برد تو اتاق و من موندم تو هال ، سرفه هام شدت گرفت ، ابجوش خوردم ، شربت خوردم ، هی بدتر شد ، یعنی دو ساعت من وسط هال زیر پتو دارم جون میدم ، یک صداهایی ازم درامد که خودم باورم نمیشد ، اخرش حتی بر اثر سرفه های زیاد بالا اوردم ، یکبار گلوم قفل شد  ، داشتم خفه میشدم ، صدای گراز دراوردم تا باز شد، امام دریغ از اینکه خانم یکبار بیاد بیرون ، غذا و دارو درمان و احوالپرسی نخواستیم ، بابا بیا ببین شاید دارم میمیرم ، حتی کار بجایی رسید که من رو ترس گرفتم گفتم نکنه حالش خوب نیست ، یواشکی رفتم تو اتاق رو نگاه کردم دیدم داره با بچه بازی میکنه 😢 ، بابا ماهم ادمیم ها ، حالا دعوا هرچی بوده ، بابا من اصلا زندانی اعدامی ، نباید یک نگاهی کنی ببینی زندم یا دارم میمیرم !!!

به بهونه دستشویی لااقل بیا رد شو خوب !

واقعا گلی به جمال پدر و مادر ، هرچقدر هم با بچشون مشکل داشته باشن ، موقع مرگ بالا سرش میان.

از اول زندگیم تا حالا همچین سرماخوردگی نگرفتم ، دستگاه تب سنج رو گذاشتم ، اونم بوق هشدار میزد ، انگار نه انگار ،39.4 درجه تبم است.😑

اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله زودتر بهبود پيدا كنيد ولي حتما خيلي ناراحتشون كرديد كه نيومدن سراغتون

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

سرما خورده اید نه سرطان

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

اولا زنها نه جمع نبندین 

بلکه باید بگی همسر من 

درضمن شما عاقایون توقع دارین ما خانما هیچی نگیم هی بگیم چشم؟ ؟اینجوری فقط معلوم میشه زنها وفادارند 

شما سرما خوردی تیر نخوردی که اینقدر بزرگش میکنی وسرش فریاد میکشی 

ایشون آدمه 

مردا هرچقدرم بهشون خوبی کنی بازم میگن مامانم 

خدا مادرتو واست نگه داره 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

والا ما زنا 1 زایمان میکنیم صدامون درنمیاد 

زایمان بدترین درده 

اگه 1 مرد زایمان کنه مطمئنا حین زایمان سکته خواهد کرد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”