ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 عنوان بیا 50 بازدید | 16 پست @یا_من_لایرجی_الافضله ببخشید میشه اینجا ادامشو بگم و راهنمایی کنی مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی 1403/01/02 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 بنظرم اون باید پیش قدم بشه دیگه یه پسر اگه دختری را میخوادمعنی نداره فقط نگاش کنه که خواهری مادری نداره یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 بنظرم اون باید پیش قدم بشه دیگه یه پسر اگه دختری را میخوادمعنی نداره فقط نگاش کنه که خواهری مادری ند ... اره درست میگی.ولی اینجا میگن من باید یه واکنشی نشون بدم مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 بنظرم اون باید پیش قدم بشه دیگه یه پسر اگه دختری را میخوادمعنی نداره فقط نگاش کنه که خواهری مادری ند ... آخه سرچ هم کردن تو اینترنت😁 نوشته بود نگاه به صورت نشونه دوست داشتنه مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 اره درست میگی. ولی اینجا میگن من باید یه واکنشی نشون بدم اگه خواهری داره به بهانه اون میشه یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 اگه خواهری داره به بهانه اون میشه مامانش با من حرف میزنه خیلی از پسرش تعریف میکنه اما نمیدونم دلیل داره یا نه. مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 الان که دوره ی این ادا و اصولا نیست دلت گیره بیا بگو رفیق من می اومد تو خونه ی من هر از گاهی این تو آسانسور عاشق دختر همسایه ما شد سر یه حرف که دختر گفته بود سرده بیرون کت بپوشید😂 یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 اگه خواهری داره به بهانه اون میشه حالا شما نظرت چیه؟ این دفعه منم نگاش کنم یا نه؟ مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 مامانش با من حرف میزنه خیلی از پسرش تعریف میکنه اما نمیدونم دلیل داره یا نه. پس صبوری کنید یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 حالا شما نظرت چیه؟ این دفعه منم نگاش کنم یا نه؟ عادی باشید آدم یه وقتایی میخواد توجه نکنه بدتر درگیر میشه خودش متوجه نیست یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 پس صبوری کنید آخه ۲ سال شد😂 فقط تنها کاری که کرده یه بار با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو رسوند مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 عادی باشید آدم یه وقتایی میخواد توجه نکنه بدتر درگیر میشه خودش متوجه نیست وای دقیقا. اولش حسی نداشتم. الان هر چی میگذره بیشتر بهش فکر میکنم مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 وای دقیقا. اولش حسی نداشتم. الان هر چی میگذره بیشتر بهش فکر میکنم صبر یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
ابرو_قاجاری مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2911 صبر حالا نگاش کنم یا نه؟😁 مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 حالا نگاش کنم یا نه؟😁 معمولی نگا کن ولی خودتو درگیر نکن بعضیام مدلشونه در حالیکه به تو زل زده شبش دختر عمشو نامزد میکنه یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.