2777
2789
عنوان

بیا

48 بازدید | 16 پست

@یا_من_لایرجی_الافضله  ببخشید میشه اینجا ادامشو بگم و راهنمایی کنی

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
بنظرم اون باید پیش قدم بشه دیگه یه پسر اگه دختری را میخوادمعنی نداره فقط نگاش کنه که خواهری مادری ند ...

اره درست میگی.

ولی اینجا میگن من باید یه واکنشی نشون بدم

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اون باید پیش قدم بشه دیگه یه پسر اگه دختری را میخوادمعنی نداره فقط نگاش کنه که خواهری مادری ند ...

آخه سرچ هم کردن تو اینترنت😁 نوشته بود نگاه به صورت نشونه دوست داشتنه

اگه خواهری داره به بهانه اون میشه 

مامانش با من حرف میزنه خیلی از پسرش تعریف میکنه‌ اما نمیدونم دلیل داره یا نه.

الان که دوره ی این ادا و اصولا نیست دلت گیره بیا بگو رفیق من می اومد تو خونه ی من هر از گاهی این تو آسانسور عاشق دختر همسایه ما شد سر یه حرف که دختر گفته بود سرده بیرون کت بپوشید😂

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
پس صبوری کنید 

آخه ۲ سال شد😂 فقط تنها کاری که کرده یه بار با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو رسوند

عادی باشید آدم یه وقتایی میخواد توجه نکنه بدتر درگیر میشه خودش متوجه نیست 

وای دقیقا. اولش حسی نداشتم. الان هر چی میگذره بیشتر بهش فکر میکنم