2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

36 بازدید | 9 پست

سلام. عیدتون مبارک. 

بچه ها هفت ساله یه جا کار می کنم نه حقوق خوب می ده نه بیمه داره. حقوق یک ماهو تیکه تیکه می ده. اصلا انگار زورش میاد پول بده. الان هنوز حقوق بهمنو نصفشو داده اسفندم که هیچی نداده. عیدی ام که اصلا نمی ده. چی کار کنم. هی می خوام نرم دیگه نمیشه پولم پیششه. 

خب باهاش حرف بزن،لابد هیچی نمیگی،اونم سواستفاده میکنا،من کارم ازاده ،فقط یک روز صبر میکنم ،فرداش پیا ...

اصلا حرف زدن فایده نداره. همیشه می گه ندارم. روز 29 اسفند منو کشوند سر کار. گفت بیا پولتو می دم. رفتم. حالا فقط یک تومن زده به حسابم. نصف بهمن و اسفندم همش مونده. واقعا نمی دونم چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش حرف بزن،لابد هیچی نمیگی،اونم سواستفاده میکنا،من کارم ازاده ،فقط یک روز صبر میکنم ،فرداش پیا ...

ولی من باید صد هزار بار پیام بدم حقوقمو بده. امروز که بگم بیست روز پول می ده. اونم یک تومن نهایتا دو تومن 

اصلا حرف زدن فایده نداره. همیشه می گه ندارم. روز 29 اسفند منو کشوند سر کار. گفت بیا پولتو می دم. رفت ...

به فکر یجای دیگه باش بنظرم،وهمون اول سفت و محکم راجع به حق و حقوقت حرف بزن

الان فایده چیه،داری وقتتو هدر میدی 

ی آدمی میشناسم یکم ساده است با اینحال،فوری اومد بیرون از محل کارش بخاطر بیمه،الانم بیکاره،ولی نموند 

به فکر یجای دیگه باش بنظرم،وهمون اول سفت و محکم راجع به حق و حقوقت حرف بزن الان فایده چیه،داری وقتت ...

چطوری بیام بیرون و نرم. الان بیشتر پولم مونده که نگرفتم ازش. چجوری بهش بگم. یعنی حضوری برم سر کار بگم دیگه نمیام یا تلفنی بگم

چطوری بیام بیرون و نرم. الان بیشتر پولم مونده که نگرفتم ازش. چجوری بهش بگم. یعنی حضوری برم سر کار بگ ...

بنظرم اول یه کاری رو اوکی کن قطعی،و رودررو برو سفت ک محکم باهاش حرف بزن،اول پولتو بگیر ازش 

بنظرم اول یه کاری رو اوکی کن قطعی،و رودررو برو سفت ک محکم باهاش حرف بزن،اول پولتو بگیر ازش 

زورم نمی رسه بهش. پول نمی ده. انگار می خ آن جونشو بگیرند. یعنی اول پول بگیرم بعد نرم؟