2777
2789

سلام بچه ها مقدمه اش رو میذارم 

قبلا خیلی چیزا نوشتم ولی انتشار ندادم میخوام از این به بعد بزارم لطفا بخونید و نظرتون رو بگین 

الان مقدمه رو میزارم لطفا نظر بدین قلمم چطوره ممنونم 

به نام خداوندی تورا زیباآفرید و بهشت را به چشمان زیبایت ارزانی بخشید
 ای  الهه ی زیبای حیات بشریت،‌ ای مهتابگون در دل کویر ظالم دنیا 
ای بانو ،سلام 
برای تمامی مادران و زنان و دخترانی که شب ها فقط خود صدای قلب شکسته ی خود را می‌شنود و آن را مرحم می‌شنود با طلوع آفتاب دوباره با همان قدرت قبل به زندگیشان ادامه می‌دهند 
برای مادرانی که تمام سختی ها و مشکلات زندگی را به دوش کشیدن تنها بخاطر آرامش ما 
برای تمام زنانی که قلب آنها لحظه ای از عشق پاکی فرا گرفته شد و تمام عمر وفادار همان لحظه ماندن 
برای تمام کسانی که درد بزرگ خیانت را چشیدند و سکوت کردند و فقط خود دانستند مرگ می‌تواند بیش از دوبار در یک جان صورت بگیرد

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم خب مقدمه هستش ببینید قلمم چطوره تا بزارم 

خوبه ولی کاش یکم روان تر بود

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خوبه ولی کاش یکم روان تر بود

مقدمه ادبی هستش یکم داستان روان هست مینویسم الان پارت یک رو میزارم ممنونم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
مقدمه ادبی هستش یکم داستان روان هست مینویسم الان پارت یک رو میزارم ممنونم 

اهااا بله 

باشه گذاشتی میخونم حتما

من عاشق رمانم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .