2777
2789
عنوان

خوشگلا میشه برام نی نی یار رو تگ کنید تعلیق شم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست
تاپیک اخرم گزارش بزنید صلوات میفرستم لایک کنید

عزیزم تگشون کن خودشون پیگیری میکنن

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

عزیزان توجه داشته باشند خواندن این نماز به این معنا نیست که کلا نماز قضا هامون رو نخونیم بلکه ثواب این نماز به اندازه ۲۰۰ سال نماز برامون نوشته میشه و حتما باید تمام نماز قضامون رو بخونیم .

سلام عزیزان این فرصت طلایی رو رو از دست ندین😍

هرکس نماز قضا بر ذمه‌اش باشد قبل از ظهر جمعه آخر ماه رمضان ۴ رکعت نماز (به صورت دو نماز دو رکعتی) بخواند و در هر رکعت بعد از سوره حمد یک مرتبه آیه‌الکرسی و ۱۵ مرتبه سوره کوثر را بخواند ثواب ۲۰۰ سال نماز قضا را کفایت می‌کند .

وبعد از اتمام نماز  تسبیحات فاطمه زهرا و این دعا را بخواند :

یاسابقَ الفوتِ یا سامعَ الغیُوبِ (یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ)

یا مُحیَ العِظامِ بَعدَ المَوتِ

صلِّ علی محمد و آل محمد

وَ اجعل لی فرجاً و مخرجاً مِمّا اَنا فیه

اِنّک تَعلمُ و لا اَعلَمُ

و انت مُقدِّرُ و لا اُقدّرُ و انت علاّمُ الغیُوب یا واهبَ العطایا

یا غافرَ الخطایا، یا سُبّوحُ یا قدوسُ، یا ربَّ الملائکة و الرّوح

ربِّ اغفر و ارحَم و تَجاوَز (عَمّا تَعَلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الَاعْظَمْ) فانّک انتَ الاعزّ الاجلّ الاکرم.

(یا ساتِرَ الْغُیوُب یا کاشِفَ الکُروُب یا غافِرَ الذَنُوبَ یا ذَالْجَلالِ وَ الِاکْرام

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان توجه داشته باشند خواندن این نماز به این معنا نیست که کلا نماز قضا هامون رو نخونیم بلکه ثواب ا ...

چطور بدون اینکه تگ بشم این پیامه برام اعلانش اومد؟؟

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
چطور بدون اینکه تگ بشم این پیامه برام اعلانش اومد؟؟

سلام عزیزم چون من پیام رو توی تاپیکتون گذاشتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام عزیزم چون من پیام رو توی تاپیکتون گذاشتم 

😂😂😂 من از شدت بیخوابی با نوزاد ،کلا منگ شدم

😂😂😂 من از شدت بیخوابی با نوزاد ،کلا منگ شدم

سلام الهی بگردم عزیزم خدا بهتون سلامتی بده و کوچولوتون براتون نگه  داره 

سلام الهی بگردم عزیزم خدا بهتون سلامتی بده و کوچولوتون براتون نگه  داره

فداتشم گلم😘😘♥️😘♥️♥️