سلام عزیزم تبریک میگم...برا من ک اینجوری بود دردای پریود داشتم همش..تازه الانم تو ماه چهارم همون تاریخ قبلی پریودم رو هر ماه ی حسی دارم مثل پریود همراه دلپیچه..پرسیدم گفتن اینم طبیعیه..خدارو شکر مشکلی نداشتم
خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..
دوستان من خیلی استرس دارم قلبش تشکیل نشه مال شماها چند هفته تشکیل شد حالت تهوع و درد سینه کی شروع شد من 1 هفته قبل زمان پریود سینه درد داشتم 2 روزم به موعدم حالت تهوع همون موقع تکرر ادرار و ترشح سفید دارم همه اینا طبیعی هر وقت حالت تهوع قطع میشه میگم نکنه رشدش متوقف شده
درد توی بارداری طبیعی هست بخاطر بزرگ شدن جنین و رحم اما اولاش اگر درد داری بهتره استراحتت رو بیشتر کنی تحت نظر پزشکت هم باش خواهر شوهر منم هفتهء 5 اینا درد داشت دکترش براش یک شب در میون شیاف سیکلوژست نوشت استفاده کرد و استراحت کرد خوب شد
خونه مادر شوهرمم فقط موقع دستشویی رفتن اجازه میده از جام بلند بشم خیلی خوابالو شدم
من اولین سونو رو هفته ۸دادم و خدارو شکر تشکیل شده بود..ایشالا قلب نی نی تو هم میزنه..منم استرس داشتم ولی تو نداشته باش چون وقتی بری سونو میبینی ک ب لطف خدا همه چی اکی هست..قران بخون
خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..