2777
2789
عنوان

پایان رابطه ی منو مادرشوهرم روز اول عید به این دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخه سر راه رفته بودم کادو بخرم برا مادرشوهرم واس همون دیر رسیدم 

شما از قبل اطلاع داشتی میخوای بری خونش باید میخریدی

دیگه اون موقع اونم یکم عید موقع خرید نیست..لابد ساعت 4 اینا رسیدی اونام لجشون گرفته از قصد خواستن یعت درس بدن 

یا کلا سر وقت نمیری

دقیقا ولی اینجور جاها زبونش موش میخوره  کافی بود ننه من اینکارو کنه منو پاره میکرد

چقد بیشور بوده همین کارو یه بار باهاش کن بفهمه کارش اشتباه بوده  کادو رو بهش نمیدادی

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
شما از قبل اطلاع داشتی میخوای بری خونش باید میخریدی دیگه اون موقع اونم یکم عید موقع خرید نیست..لابد ...

شما چرا اینقدر طرف اونا رو میگیری من گناه کردم رفتم کادو گرفتم خب حتما قبلش کار داشتم یعنی شما تو زندگیت هیچوقت دیر نرسیدی جایی بدلایل مختلف

به نظر من همون‌طور که گفتن مهمون با خودش برکت میاره،

اگر کسی مهمون دعوت کنه و اینطور بهش بی احترامی کنه،برکت از خونه و  زندگیش می‌ره

یعنی حتی اندازه یک پیش دستی نمی‌تونستن بردارن کنار بزارن؟

خدا به فریادشون برسه ،در روزی که هیچکس ازشون به خوبی یاد نمیکنه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

حق داری ناراحت باشی منم بود ناراحت میشدم اگه خیلی دیر کردین حداقل براتون نگه میداشتن ولی خب من اینجور مواقع با شوهرم دعوا نمیکنم فقط میگم که خیلی ناراحت شدم اینجوری اونم شرمندم میمونه و دعوا هم درست نمیشه و به وقتش به خانوادش انتقال میده 

دیشبم یه بنده خدایی نوشته بود شام قرار بود برن طبقه مادرشوهرش ،شوهره زودتر رفت شام خورد برگشت،مادرشوهرش هم گفت عروس تا الان حتما خوابیده ،شام نمیخواد

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
دلمو شکست دیگه نمیرم خونشون تا معذرت خواهی نکنه ازم 

شوهرتم خواست بره دیگه باهاش نرو بگو اگه مادر من اونجوری جلوت غذا میزاشت تو چه واکنشی نشون میدادی

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
دلمو شکست دیگه نمیرم خونشون تا معذرت خواهی نکنه ازم 

معذرت خواهی؟

مال آدم های باشعور ک ناخواسته کار بدی بکنن بعد عذر خاهی کنن

این ها اگ شعور داشتن اصن همچین کاری نمیکردن ، هیچ وقت نرو و سعی کن تلافی کنی این کارشون و