2777
2789

فک‌نکنم باعث چاقی بشه

منم لاغرم دکتر مالجبن افتیمونی داد که باید با یه سری چیز دیگه قاطی میکردم و با شیر میخوردم 

به نظر مقوی میومد ولی باعث چاقی نشد فقط گلاب به روت دچار بیرون روی میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک‌نکنم باعث چاقی بشه منم لاغرم دکتر مالجبن افتیمونی داد که باید با یه سری چیز دیگه قاطی میکردم و ب ...

گلم از کجا خریدی؟.  گرون هست . آخه خیلی لاغرم گفتن اینو بخوری چاق میشی و بدنت رطوبت میگیره

گلم از کجا خریدی؟.  گرون هست . آخه خیلی لاغرم گفتن اینو بخوری چاق میشی و بدنت رطوبت میگیره

نه عزیزم گرون نیس اصلا

من از عطاری خریدم همه عطاریا دارن

فقط دفعه های اول یه موقعی بخور که خونه باشی که اگه بیرون روی گرفتی اذیت نشی

نه عزیزم گرون نیس اصلا من از عطاری خریدم همه عطاریا دارن فقط دفعه های اول یه موقعی بخور که خونه با ...

چ خوب.  واقعا لازم دارم ۱ ساله ب دری زدم چاق نشدم کاش این بتونه چند کیلو چاقم میکنه

مجرد. تا پارسال چاق بودم ۱ ساله یه‍و لاغر شدم

عههه خب اگه یهو لاغر شدی باید بری آزمایش بدی بررسی کنی

به نظرم باید جدی بگیری

من از اول لاغر بودم فقط با پودر و قرصای فت فست تونستم بهتر بشم که اوناام باعث شد شکم بیارم الانم هرچی ورزش میکنم هنوز یه کم شکم دارم واسه همین میترسم دوباره قرص و پودر بخورم 

عههه خب اگه یهو لاغر شدی باید بری آزمایش بدی بررسی کنی به نظرم باید جدی بگیری من از اول لاغر بودم ...

آزمایش چند بار دادم. غذامم زیاده خیلی میخورم ولی اصلا رو وزنم نمیره