2777
2789
عنوان

عید دیدنی رفتین یانه ؟؟

492 بازدید | 28 پست

حس میکنم هرچی میگذره رفت وآمدها هم کمتر میشه امسال از تهران کوبیدم اومدم شهر خانوادم خیرسرم عید پیش خانوادم و فامیل باشم دلم گرفته زیاد نه خواهرم اومد نه خواهرشوهر نه جاری نه هیشکی با اینکه خونه ها شون یک متر فاصله داره با خانواده ها نمیدونم چراواقعا؟؟؟ مگه عید نیس مگه نمیخوان بیان انقد پسرم بهانه گرفت پاشدم دیدم خواهرم که نمیاد من رفتم دیدم حمومه شوهرشم خوابه برگشتم اصلا تو نرفتم چی داره به سر رسم و رسومات میاد چرا همه ازهم فراری ان 

مادرشوهرمم از صب چشم انتظاره نه خواهرشوهرم اومد نه جاری با اینکه خونه ها کنار همن 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ن هنو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده ی خودمو همسرم هردو شهرای دیگن، امسال هیچ کدوم نیومدن فعلا،ماهم نرفتیم، در واقع من مسافرتامو تابستون میذارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب ماه رمضونه دیگه روزه نیستین مگه. همه بعد افطار میرن

هیچ کس روزه نیس ما که مسافریم

پدر مادراهم همه مریضن نمیتونن 

خواهرشوهرم پریوده برادرشوهرا نمیگیرن خلاصه هرکس یه عذری داره

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤