2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز دارید؟

1495 بازدید | 74 پست

شوهر کم شعور من از دیروز سرکار بود حتی سال تحویلم سرکار بود،ساعت ۱رسید خونه با دوستاش قرار گذاشت گم شد رفت بیرون

من بااین چیکارکنم؟واقعا انقد ادم میتونه نفهم باشه؟من دو روز دیگه زایمانمه،از خانوادم دورم،سال تحویلم تنها بودم،بازم روز اول عیدو باید تنها باشم تا معلوم نیست شب ساعت چند

من چیکارکنم؟خسته شدم بااین کاراش چیزی ام میگم میگه منم تفریح لازم دارم،روز اول عید مگه همه با خانوادشون نمیشن؟مگه بیرون نمیرن؟دلم داره میترکه

کاش سر زایمان بمیرم راحت شم از زندگی کوفتی خسته شدم😭چه عیدیه این 

گفتم بریم بیرون با شکوفه ها عکس بگیریم من دیگه نمیتونم برم بیرون بعد زایمانم،شکمم بزرگ شده یادگاری بگیریم گفت من با دوستام میرم بیرون😭

گفتم حاضرشیم با هفت سین عکس بگیریم اصلا به یه ورش نبود،من عصبی شدم همه هفت سینو ریختم اشغال ظرفاشم جمع کردم.بی لیاقت

یدونه دوست عوضی داره همیشه اینجوری ارامش زندگیمونو بهم میریزه،الهی خدا به زمین گرم بزنتش،از خدا میخوام خبر مرگشو بشنوم مرتیکه اشغالو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از قبل برنامه میرحسین یعتی  بگو ۵ شنبه مثلا بریم فلان جا  دیگه با کسی قراردارد  ...

ای خواهر،این دوست عوضیش زنگ بزنه یجوری قید همه برنامه هارو میزنه که انگار اصلا من وجود ندارم

سلام هیچوقت کسی رو نفرین نکن آدم تا خودش نخواد هیچکس اونو نمیتونه به زور ببره بیرون پس تقصیر دوست شوهرت نیست.چون خودمم این مشکل رو داشتم وبعد فهمیدم حتی اون نفر نباشه یکی دیگه هست کلا جایگزین پیدا میشه ادم باید خودش شعور داشته باشه ونره

از همچین مردی نباید بچه دار میشدی.

شوهر منم رفیق بازه انقد اخمو تخم کروم الان میاد خونه گوشیشو خاموش میکنه.

سال تحویلم خواب بود.کل تعطیلاتم سر کاره

مرده با شعور مث خوشبختیه وقتی داشتن تقسیم میکردن ما خواب بودیم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
این دیگه نوبره همون رفیق بازام روز عید پیش زن وبچشونن

همونو میگم منم،دوست اشغالش مجرده هرلحظه به این زنگ میزنه اینم سریع پرواز میکنه پیشه اون.از خدا میخوام خبر مرگش برسه بهم امشب

ای خواهر،این دوست عوضیش زنگ بزنه یجوری قید همه برنامه هارو میزنه که انگار اصلا من وجود ندارم

خب این خیلی بده بعید میدونم تصن تغییر کنه 

تو هم باید با دوستا و رفیقات وقت بزاری 

اگه طرف زن داشت 

میگفتم با اون برو یا به اون بگو شوهرش جمع کنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

میترسم اخر عاقبت منم مثل تو بشه،ولی من احمق بچه دارم

منم بچه داشتم بچم که دنیا اومد زردی داشت ۲۲سال پیش موبایل نبود در بدر دنبالش بودیم بیاد بچه دو روزه رو ببریم بیمارستان آخرم از کنار دوستاش پیدا کردیم در این حد ۵سال زندگی کردم نتونستم تحمل کنم ۱۷سال جدا شدم

از همچین مردی نباید بچه دار میشدی. شوهر منم رفیق بازه انقد اخمو تخم کروم الان میاد خونه گوشیشو خامو ...

اینجوری نبود،نمیدونم این پسره رو از کجا پیداکرده تازگیا.من ۳ساله باهاشم دیگه اینجوری نبود

میترسم اخر عاقبت منم مثل تو بشه،ولی من احمق بچه دارم

تنها مسیر آرامش دوره همسرداری گذاشته من خودم شرکت کردم یه بخش زیادیش برای شوهرای رفیق بازه یا مردایی که زیاد بیرون میمونن شاید بدردت بخوره.  چون با دعوا که بدتر میشه بهتر نمیشه

اینجوری نبود،نمیدونم این پسره رو از کجا پیداکرده تازگیا.من ۳ساله باهاشم دیگه اینجوری نبود

پسره رو پیدا کن،یا با خانواده شوهرت حرف بزن اینجوری نمیشه باید یه جوری گوش مالیش بدی

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍