2777
2789
عنوان

کیا لنز طبی استفاده میکنن

124 بازدید | 17 پست

بچه ها من همیشه لنز طبی استفاده می کنم، این سری شماره چشمم بالاتر رفت، با تجویز پزشک لنزم رو عوض کردم، حالا اون لنزی که شماره اش زیاده اصلا دید درستی نداره، زنگ زدم فروشنده گفت ماساژ بده از روی پلک شاید خوب سرجاش نیست، ماساژ میدم کمی خوب میشه باز دوباره بعد چند دقیقه دیدش تار میشع، کسی هست همچین تجربه ای داشته باشه ؟

شماره چشمت چنده؟

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لنز توریک داشتم روش یه علامتی داشت باید میوفتاد پاین چشم حتما جا به جا میشد تار میدیدم  یا ...

آره سه تا خط داره پایینش، سعی میکنم پایین بیوفته انگار حرکت میکنه جا به جا میشه، چطور میتونی کامل درست بذاری روی چشمت؟

آره سه تا خط داره پایینش، سعی میکنم پایین بیوفته انگار حرکت میکنه جا به جا میشه، چطور میتونی کامل در ...

برو تو اینه نگاه کن دیگه قشنگ بیوفته پایین چشمت 

بعدم هر کدوم رو مطمئن شی مال کدوم چشمته جابه جا نزنی

ببخشید لنز  توریک. چطوریه؟

یکم اذیت میکنه تو مخه 

ولی برا موقعی که مهمونی میخوای بری عینک دوس نداری خوبه 

بعد ۴_۵ساعتم چشمو اذیت میکنه ولی داشتنش خوبه دیگه استیگمات باشی مجبوری تحمل کنی لنز دیگه ای نیس براش 

رنگی هم نداره فقط بی رنگ