2777
2789

تخم گذاشته بودن الان جوجه شده قمری بزرگ همش با نوکش پرای کوچولو جوجه رو میکنه این عادیه؟

درو باز کردم پر زد رفت جوجه اروم تو لونه گرفت خوابید تا اومدم تو دوباره اومد داره همونکارو انجام میده

با شخصيت شون اشنا نيستم شايد ي دليلي داره

نمیدونم اذیت شد از بال پر گرفت افتاد پایین دوباره میاد از بالش میگیره میبره تو لونه همونکارو میکنه تو نتم چیزی پیدا نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

وای پارسال خونه ی مامانبزرگم یه قمری لونه درست کرده بود تو حیاطشون دو تا جوجه ی خوشگل هم به دنیا اومدن بعد یه شب مامانشون رفت نمیدونم غذا بیاره چیکار کنه گربه اومد جوجه هارو خورد 🥺

از فردا صبحش مامان باباشون انقدررر سرصدا میکردننن همه جارو دنبال جوجشون گشتن ولی پیدا نشد فکر کنم از حیاط رفتن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینا ۴ ساله همینجان دیگه به حضورمون عادت کردن مارو ببین نمیترسن 

آخی

ولی اون قمری هایی که تو حیاط مامانبزرگم لونه درست كرده بودن همچین کاری نمیکردنا فکر کنم یه چیزی هست یه مشکلی هستش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زنگ زدم به مامانم گفتن میگه کاریش نگیر پدر و مادر صلاح ادمو میخوان🤣

وای 😂

فکر کنم پرنده ها هم مثل آدما پدر مادر خوب و بد دارن

زنگ زدم به مامانم گفتن میگه کاریش نگیر پدر و مادر صلاح ادمو میخوان🤣

راست ميگه خب حتما ي دليل داره

ازار نداره ك 

شايد ميخاد بهش ي چيزي ياد بده

يا جابجاش كنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره