2777
2789

۱ساعت ممکنه پیچ درپیچ باشه واون مسافت شرعی رونداشته باشه

ازشیخ محلتون بپرس

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زادگاهت وطنت حساب میشه البته اگه برای همیشه ترک وطن نکرده باشی.

اگه وطنت باشه تا اذان ظهر برسی روزه صحیح هستش.اگه وطنت نباشه باید بعد اذان ظهر حرکت کنی که روزه ات صحیح شه.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
وطنم اونجا دنیا اومدم بزرگ شدم 

قصد برگشت به وطنت رو داری یا نه؟

بعضیا میگن جایی که دنیا بیای بزرگ شی وطنته.

اما یه سریای دیگه میگن اگه برای همیشه ترک وطن کنی و قصد برگشت نداشته باشی دیگه وطنت نمیشه

وطنم اونجا دنیا اومدم بزرگ شدم 

اگه هنوز ترک وطن نکردی،روزه ات مشکلی نداره،حتی اگه قبل از ظهر بری(ترک وطن،بین مراجع اختلافی هست،از دفتر مرجع حتما سوال کن)

ولی درهرصورت سفر بعدازظهر،حتی اگه ترک وطن هم کرده باشی،مشکلی برای روزه پیش نمیاد

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
اگه هنوز ترک وطن نکردی،روزه ات مشکلی نداره،حتی اگه قبل از ظهر بری(ترک وطن،بین مراجع اختلافی هست،از د ...

بله درباره وطن بین مراجع توافق وجود نداره.

یک سری میگن زادگاهت برای همیشه وطنته.

یک سری میگن اگه برای همیشع ترکش کنی وطنت نیست دیگه