2777
2789
عنوان

بند ناف بچه رو چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 44 پست

عزیزان التماس دعا دارم ازتون .سال جدید پر خیر و برکت باشه برای همه مون و دعا کنین وضعیت زندگیم خوب بشه و من سلامتی مو به دست بیارم ممنون خدا خیرتون بده

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
وای مال پسرم هم ۴ ساله مونده توی کمد  هی خواستم بندازم مدرسه یا مسجد وقت نکردم

عقیده تون چیه .. واقعا تاثیر داره کجا بندازن ...عذاب وجدان گرفتم

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما عقیده داریم هرجا بندازیم بچه تو همون مسیر می‌ره ، ما انداختیم دانشکده علوم پزشکی😂😂

پزشک هم دارین تو خوانواده

ما عقیده داریم هرجا بندازیم بچه تو همون مسیر می‌ره ، ما انداختیم دانشکده علوم پزشکی😂😂

اوه پس هرطورشده برم بندنافای پسرموبندازم توکاخ باکینگهام تابشن دومادویلیام وکیت میدلتون🤣🤣🤣🤣

وای مال پسرم هم ۴ ساله مونده توی کمد  هی خواستم بندازم مدرسه یا مسجد وقت نکردم

نه با رزین بده درست کنن خیلی قشنگ میشه 

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
اوه پس هرطورشده برم بندنافای پسرموبندازم توکاخ باکینگهام تابشن دومادویلیام وکیت میدلتون🤣🤣🤣🤣

اگر ناف شما رو هم انداختن اونجا پاتون به اونجا میرسه وگرنه به فکر جای دیگه ای باشید😂😂