2777
2789

کیا استفاده کردن ؟ 

من تبلیغشو دیدم  من و اجیم گرفتیم . هردوتامون ناراضی بودیم . انگار علکیه پوستو تمیز نمیکنه . من کیسه میکشم . حس میکنم قشنگ پوستم لایه برذاری میشه .

لیف سیلیمونی گرفتم بعد دوبار حموم اصن پوستمم خارش پیدا کرد . انگار الودگیش پاک نشده . فقط من اینجوری ام ؟

کیسه عالیه مخصوصا با سفیداب به به پوست حال میاد من مدت هاست نکشیدم....

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیسه عالیه مخصوصا با سفیداب به به پوست حال میاد من مدت هاست نکشیدم....

کیسه و سفیدآب عالیه هی از زبون قدیمی تر ها می‌شنیدم 

ولی باور نمیکردم تا اینکه استفاده کردم خیلی خوبه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

دوستان بهترین لیف  لوفاست  خیلی خوبه بهترین لایه بردار طبیعی پوسته من هر روز برای صورتم استفاده میکنم و هر وقت میرم حموم برای تمام بدنم کاملا پاکسازی میکنه حتی از لحاظ طب سنتی برای سیستم ایمنی مفیده چون باعث ماساژ غدد لنفاوی میشه مثل خارجی ها که تو حموم برس میکشن بدنشون رو ما ایرانی ها هم از زمان قدیم لوفا میکشیدیم. من خودم از تولیدی میگیرم هر کی خواست به قیمت عمده براتون بفرستم . لیف دستکشی 60 . پد صورت 30 ِ پد کودک 40 . لیف پشتی 70 . خواستین بهم پیام بدین براتون بفرستم 09155827243