2777
2789

یعنی اگه تک به تک وسایل خونه ام رو ببری ازمایشگاه همه‌ش ضدعفونی شده اس 

چون همیشه در حال آب و وایتکس زدن هستم 

همیشه شیشه شور و الکل دستمه و سطوح رو باهاش ضدعفونی میکنم

فرش رو سال دو بار میدم قالیشویی 

پتو هام رو همیشه میارم خونه مامانم میشورم هر سه ماه

لباس های خودم شوهرم همیشه تمیزه بوی خوبی میده

ولی همیشه خونه ام ریخت و پاشه یعنی حوصله جمع و جور کردن ندارم 

همیشه کمدم ریخت و پاشه همیشه اشیپزخونه ام شلوغه 

واسه همین هر وقت یکی میاد خونه ام چپ چپ نگام میکنه 😑یعنی هر وقت میخوام جمع و جور کنم هول میشم گاهی شوهرم جمع و جور میکنه ولی همیشه نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ولی نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم جمع و جور نگهش دارم هر چی سعی میکنم نمیشه

تمام وسایلا رو بزار سر جاشون

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

دوستای منم همینن،میگن خونه تمیز وفرشا پاک باشه خوبه ولی کلی خونشون به هم ریخته است، سعی کن واسه آرامش خودت هم که شده مرتب کنی

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
چون درگیر تمیز کردن و ضد عفونی کردنی همش  تمرکزت رو اینه و برای مرتب کردن وقت یا انگیزه ای ندا ...

اره دیگه از بس تمیز میکنم و ضدعفونی میکنم دیگه خسته میشم توان ندارم

شوهرم گاهی کلافه میشه وسایل رو مرتب میکنه ولی بازم دو روز بعد همون میشه

فکر کنم شما چون وقت و انرژیتون صرف شست و شو میشه و ضدعفونی کردن میشه  واسه بقیه کارها خسته میشید و این کار ها میمونه 

مصرف زیاد وایتکس برای ریه ها خیلی مضره 

مصرف زیاد الکل و ضدعفونی کردن مداوم هم بدتر ممکنه سیستم ایمنی شما رو ضعیف کنه چون بدن عادت به یک محیط بدون میکروب میکنه و ممکنه کم کار بشه

فرش و پتو سالی یکبار کافیه حالا پتو رو باز ۶ ماه هم اوکیه 

اما لباس رو خوبه تند تند میشورید 

نکن.مشکل ریه حاد و آسم میگیری . ارتوروز و روماتیسم و دیسک میگیری ....

بس انرژیت سر شستشو میره دیگه انرژی برای چیدمان نداری ...

کلا وسواس اختلاله  تو یک چیز وسواس داشته باشی بقیه کارا میلنگه ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...