2777
2789
عنوان

بردن آبروی شوهر

561 بازدید | 33 پست

دوستان حالم اصلا خوب نیست اگه میشه بیاین بهم مشورت بدین منو همسرم دوتا خانواده با آبرو هستیم که اهل سیگارم نیستن حتی خانواده همسرم ولی من در جریانم که همسرم دوساله که داره تریاک مصرف می‌کنه حتی جلو خودمم استفاده کرده بود ولی تهدید کرده بود ب هیچکی نگم من می‌ترسیدم به خاطر ابروش ب کسی نگفتم دیشب سر یه گروه س ک س ی تو تلگرامش باهاش جزو بحثم شد منم از عصبانیت گوشیمو پرت کردم سمت دیوار خودش میگه که خورده به دلش اونم وقتی پرت کردم منو انداخت رو تخت شروع کرد ب زدن من منم انقد گریم گرفته بود چند دفعه میزنه منو از زمانی ک مواد مصرف می‌کنه اخلاقاش خیلی بد شده منم هیچی ب خانوادم نمیگفتم ولی الان دیگه واقعا خیلی بهم فشار اومده بود زنگ زدم ب بابام گفتم پاشو بیا ک دامادت دخترتو کشت همسرمم از ترسش سریع زنگ زد ب باباش و داداشش ک بابام بلایی سرش نیاره گفت بیاین اینجا سریع تو این فاصله هم کلی خانواده منو فحش داد خیلی از دستش ناراحت شدم خلاصه مامان بابا هامون با خواهر و داداش همسرم اومدن و هر کی طرف بچه خودشو می‌گرفت دیدم همه دارن منو مقصر میکنن ک چرا ب گوشی شوهرت دست زدی و فلان دیگه منم دل و زدم ب دریا گفتم شما خبر ندارین بچتون معتاده آخه ماماننش خیلی بچم بچم می‌کنه گفتم ببینن بچشون چیه دیگه همه هاج و واج مونده بودن تا دلیل و مدرک آوردم باورشون شد ولی ابرو شوهرم رفت خیلی عذاب وجدان گرفتم از دیشب شوهرم باهام قهر کرده همشم میگه دیگه کاری ب کارت ندارم برو طلاق بگیر خیلی ناراحتم از طرفی هم فرداشب خونه مادرشوهرم همه دعوتیم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم با شوهرم چه رفتاری کنم با خانوادش چه رفتاری کنم هاج و واج موندم کارم فقط شده گریه که سال نو باید اینجوری برام شروع بشه توروخدا راهنماییم کنید

اصلا نه گریه کن نه ضعف نشون بده. اونی که مقصره شوهرته به جای عذرخواهی و غلط کردم الان اون قهره؟ برو پیش مشاور و محلش نده 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نه گریه کن نه ضعف نشون بده. اونی که مقصره شوهرته به جای عذرخواهی و غلط کردم الان اون قهره؟ برو ...

همیشه همینجوری مقصر اونه ولی من میرم جلو اون عین خیالش نیست

بالاخره همه میفهمیدن دیر یا زود.ولی بگو بخاطر خودت گفتم ک معتاد عملی نشی کرم کنی ایجور گفتم ک کمکت کنم و این حرفا از دل هم در بیارید بابا خدا زندگیا همه همینن و بدتررررررر

هیچ وقت ب گذشته برنگرد