2777
2789

چون همه برای عید رفتن مسافرت من اومدم این چند روز پیشش بمونم دیدم هی ناله میکنه مادر دستم درد میکنه پام درد میکنه زانوم مثل لولای در صدا میده 

منم گرفتم یه کدیین دادم بهش الان رفته فضا 

پاشد خونه رو تمیز کرد الان رفته تو یه خواب عمیق حس میکنم حال داده بهش😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا چقدر پاستوریزه زندگی کرده یه استامینوفن این همه روش اثر داشته من که زیاد اهل دارو خوردن نیستم اصلا این دارو برام جواب نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کدئین برای معده خطر داره مراقب باشید 

الهی که همیشه تن شون سلامت عمرشون طولانی به دور از بیماری 🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

انقد دوس داشتم منم یه پیرزن پیر بودم ولی سالم یعنی تقریبا سالم باشم و همه کارامو کرده باشم دیگه زندگیو گذرونده باشم استرس هیچیو نکشم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وای یه بار خواهرم سرش درد میکرد بچه بود حدودا ۸/۹سال مسافرت بودیم.یدفه برداشت دوتا خورد.اصن انگار م ...

لعنتی نعشه میکنه قشنگ 

من خودم هر ازگاهی سردرد دارم میخورم میرم فضا😁😁

بنده خدا چقدر پاستوریزه زندگی کرده یه استامینوفن این همه روش اثر داشته من که زیاد اهل دارو خوردن نیس ...

آره بخدا 

حالا من هر چند وقت یبار که خسته میشم یا سردرد مسکن میخورم 

شوهرم میگه آخرش معتاد میشی باید ببریمت کمپ ترکت بدیم😂😂