سلام جریان از این قراره ما امشب دعوت یه مهمونی شدم که زیاد نسبت نزدیک باهامون نداشتن اینو بگم که من از نظر تیپ و لباس شیک اما پوشیده میگردم وهمیشه نمیزارم که روسری هم از سرم بیفته حالا امشب تو اون مهمونی چن تا خانم همراه با دخترشون که ۲۰سالش میشه همه بی حجاب و با شلوارو تیشرت بودن حقیقتا توهمون لحظه اول گر گرفتم و پشیمون شدم از رفتنم خیلییی عصایم خوردشد حالا بگین من حق دارم یا حساسم اخه همسر منو برادرشوهرمو چن تا از مردای مجلس بهشون نامحرم بودن
آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.