2777
2789
عنوان

بچه به نظرتون من حساسم یا حق با منه

167 بازدید | 30 پست

سلام جریان از این قراره ما امشب دعوت یه مهمونی شدم که زیاد نسبت نزدیک باهامون نداشتن اینو بگم که من از نظر تیپ و لباس شیک اما پوشیده میگردم و‌همیشه نمیزارم که روسری هم از سرم بیفته حالا امشب تو اون مهمونی چن تا خانم همراه با دخترشون که ۲۰سالش میشه همه بی حجاب و با شلوارو تیشرت بودن حقیقتا توهمون لحظه اول گر گرفتم و پشیمون شدم از رفتنم خیلییی عصایم خوردشد حالا بگین من حق دارم یا حساسم اخه همسر منو برادرشوهرمو چن تا از مردای مجلس بهشون نامحرم بودن

آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️

حق داری

رفتار مناسبی نیست ، ولی چ میشه کرد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دخترشون پاهاشو رومبل داده بود بالا مشغول گوشی بود و قلیون میکشید همش اصلا بنظرم خیلی بی حیا بودن

آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️
شمارو تو قبر اونا میندازن؟  

نمیندازن نه ولی اینکارا واسه حریم شخصیه نه توجمع کونتو بکنی توچشم بقیه

بخدا دست خودم نبود هرکاری کردم نشد کنترل کنم خودمو هی حرص میخوردم

ببخشید ملت نمی‌تونن راحت بشینن میشن بی‌حیا😐 ایران درست بشو نیس

عزیزک نبودی که ببینی چه شکلی نشسته بود واقعا بعضی حرکات و رفتارا تو خارجم قفله

بنظرم شما حسودیت شده مثل اونا راحت نبودی وگرنه چرا باید بدت بیاد؟ اگه ادم درستی بودی میگفتی به من چه

یا حسودیت شده یا به شوهرت شک داری مردا چشم و دلشون سیر باشه جلوشون لختم بشی اصلا براشون چیز خاصی نیس