2777
2789
عنوان

میاید حرف بزنیم ؟

96 بازدید | 13 پست

شما روابطتون با دوستاتون چطوریه ؟ 

من خیلی به مشکل میخورم

حس میکنم وجه اشتراکات کمی باهاشون دارم . باعث دلخوری میشه 

البته با دوستای دانشگاهم اوکیم . 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

روابطم خوبه ولی همیشه سعی میکنم یه حد و حدود و مرزی باهاشون داشته باشم

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا دوسشون دارم ولی اونا اینجورین که نه تو از ما متنفری از رفتارت و طرز چتتم معلومه ، تو ابراز احساساتم بهشون ضعیفم .

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

روابطم خوبه ولی همیشه سعی میکنم یه حد و حدود و مرزی باهاشون داشته باشم

منم باید این حد و مرز و ایجاد کنم 

حس میکنم یه مدته با یسری ادما دوست بودم چون از تنهایی میترسیدم . نمیدونم

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
من هیچ دوستی ندارم

🥲🥲

خیلی صمیمی  یه اکیپی داریم دوستای چندساله که باباهاشون از بچگی بزرگ شدم هرکسی با پارتنر یاشوهرش میاد هرکسی م که تنهاست تنها کلا روابط خولی داریم با بچه های دانشگاهم منم اوکیم.      ببین باید دقت کنی توانتخاب دوست  باید وجه های اشتراکتو توشون پیداکنی   چندساله میشناسیشون ؟

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خیلی صمیمی  یه اکیپی داریم دوستای چندساله که باباهاشون از بچگی بزرگ شدم هرکسی با پارتنر یاشوهرش ...

عزیزم پایدار باشید 

دوستای دانشگاهم واقعا اوکین 

یسری دوست از دبیرستان داشتم. خیلی سال پیش .

بیشتر سر عقاید و اینا..

خیلی بهم میپرن و فلان 

گاهی وقتا اونقد اورثینگ میکنم سردرد میشم 

من چندبار باهاشون دعواکردم و قهر کردیم . ولی بخاطر خاطرات گذشتمون باز دوستی شکل گرفته و ..

ولی چطوری بگم وجه اشتراکات کمی داریم 

و راهمون از هم جدا شده ..

عزیزم پایدار باشید  دوستای دانشگاهم واقعا اوکین  یسری دوست از دبیرستان داشتم. خیلی سال پ ...

ممنون.  بله دوست های دانشگاه واقعا ه دختروپسرهایی خب هستن  .  نمیدونم واقعا چی بگم به نظرم با دوست های دانشگاهی بیشتر صمیمی شو با اونا گرم بگیر 

ممنون.  بله دوست های دانشگاه واقعا ه دختروپسرهایی خب هستن  .  نمیدونم واقعا چی بگم به ...

اره میدونی چون دم عیده برگشتم شهر خودم . دوباره راهشون به زندگیم باز شده 

نمیدونم چرا اجازه میدم که وارد زندگیم بشن 

چون واقعا اسیب میزنن بهم 

فکر میکنم سال جدید باید فراموششون کنم . برای روان خودم بهتره 🥲

[QUOTE=332533174]اره میدونی چون دم عیده برگشتم شهر خودم . دوباره راهشون به زندگیم باز شده  نمیدونم چرا اجازه 

اره کم ارتباط بگیر باهاشون  برای آرامش خودت باید هرکاری که میتونی بکنی چون خودت مهمی دیگه 

[QUOTE=332533174]اره میدونی چون دم عیده برگشتم شهر خودم . دوباره راهشون به زندگیم باز شده  نمید ...

🙏🩷