2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خانوادش بی حرمتم میکنه

226 بازدید | 13 پست

شوهرم خیلی ادم خوبیه زحمت کشه ادم خوبیه جلو خانودامم همیشه هوامو داره بهم محبت میکنه شوخی میکنه ک نگن دخترشون تو بدبختیه ولی جلو خانوادش همیشه باهام بد حرف میزنه بد اخلاقی میکنه جوابمو نمیده نحویلم نمیگیره انگار وجود ندارم اخم میکنه یا مث اینایی ک با نوکراشون حرف میزنن نمدونم چجپری یگم بخدا با اینک من اصلا جلو اونا بهش چیزی نمیگم همیشه میگن تو خیلی بی زبونی جوابشو بده در حقت ظلم میکنه در صورتی ک پشت سر اصلا اینجوری نیست جونشم برام میده ولی نمدونم جلو رو خانواده خودش اینجوری میکنه من له میشم خورد میشم چیکار کنم بخدا بغض خفم کرده امشبم اینجوری کرد ..... مامانش جلو جاریام و برادرای شوهرم گفت با زنت درست صحبت کن این چ طرز حرف زدنه من واقعاً خورد شدم💔 هنوزم خونه نیومده میخام دیگ حرفی باهاش نزنم انقد بیزبون بودم اینجوری ...

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا حس قدرت می‌کنه دیگ مثلااا خیلی زشته کارش گلم محلش نده سرسنگین باش خودش میوفته به پات

بخدا ب جایی ک جلوی اونا اینجوری نباشه اونا ک دور زناشون میگردن ولی بر عکسه بخدا خانپادشم خیلی هواشو دارن بغض گلومو گرفته نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از این وضعیت

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩
چی بگم،بنظرم علتش رو بپرسید ازشون.

پرسیدم میگ تو مغزمو خراب کردی تو فلانی 

خیلی شکاکه خیلی حساسه دوست نداره با کسی حرف بزنم بخندم حتی تا دم در نمیزاره تنها برم

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩
پرسیدم میگ تو مغزمو خراب کردی تو فلانی  خیلی شکاکه خیلی حساسه دوست نداره با کسی حرف بزنم بخندم ...

حق دارید ولی قطعا ویژگی خوب هم زیاد دارن، شاید بهتره تو موقعیتای خانوادگیشون هیچی نگید ولی بازم قطعا خودتون بهتر میدونین🤍

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

نظر من اینه

یه مدت برو تو لاک خودت پرسید چته چیه و... بگو هیچی 

کلا نقش یه زن بی احساس بازی کن 

تا احساس خطر کنه چون میگی شکاکه شاید یه تلنگر باشه براش

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

شوهر منم همینه 

از کم محلی بگیر تا ضایع کردنم جلو همه 

هم خانواده خودش هم خانواده خودم

همش چشم غره میره از دور، تو جمع الکی سر چیزای بیخود با من عصبی میشه

مادربزرگم سه روز اومده بود خونم باورت نمیشه 

یا قهر بود یا الکی تیکه مینداخت 

صداش میکردم باهاش حرف میزدم جواب نمیداد مث دیوونه ها

یذره آبروداری نکرد 

مادربزرگم میگفت چشه میگفتم هیچی چیزی نیس😑😏