2777
2789

اره دقیقا 

آخه حس چی باشه روزای تکراری کارای تکراری در نهایت دیدن آدمای تکراری؟ 

آدم تو سایر موقع هم میخوره میپوشه میگرده دیگه 

واقع من درک نمیکنم این فلسفه عید رو

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه جایی به بعد سال ها زود زود میگذره 

انگار افتادیم رو دور تند 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

به خدا قسم حسرت به دل من موند فقط یک سال این حرفو از ملت نشنوم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اصلا باورم نمیشه یه سال به این سرعت با درد و عذاب گذشت..:) حالم خیلی بده دوستان برام دعا کنید 

دلم میخاد اونقدرررر گریه کنم تا آروم بگیرم ولی این بغض نمیشکنه 

همیشه از خودم میپرسم مگه من چه گناهی کردم که لایق این همه سختی و دردم ولی خب بازم شکرش

من راضیم حتما مصلحتی وجود داره 

ای بابا ببخشید دوستان راستی سال نوتونم پیشاپیش مبارک 🤍

زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊  اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️

بدترین مصخرفترین و نحس ترین برای حال دلم دعا کنید

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️