2777
2789
عنوان

شب عیدی دلم خوش بود یدفعه همه امیدم نابود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ای که باباش خیانت میکنه قراره چه خوشی ببینه 

واسه بچش پدر خیلی خوبیه من که تکیه گاه ندارم حداقل بچم داشته باشه من دیگه باهاش بحث نمیکنم تا بچم روحیه اش خراب نشه

برامن که نمیشه عزیزم   من که بچه ندارم تو حداقل با بچت سرگرم شو برو بیرون بگرد بیا خوشبگذ ...

گلم اگ بخام برم هواخوری هم چون ذات خودش کثیف ب من تهمت میزنه همون تو خونه میپوسم تا بمیرم

گلم مگه مشکل از منه ک برم مشاوره کسیکه خائن کسیکه ذات نداره باهزارتا مشاوره هم درست نمیشه 

عزیزم بهت یادمیده چ جوری کل شوهرت و برای خودت کنی ک دیگه کسی درنظرش زیبانیاد. اگه زندگیتو دوس داری پس براش تلاش کن قربونت

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

گلم اگ بخام برم هواخوری هم چون ذات خودش کثیف ب من تهمت میزنه همون تو خونه میپوسم تا بمیرم

به خودش بگو ببرتتون بیرون خرج کنه یکم بهش اینطوری سختی بده توقعتو ببر بالا ولی با خوبی ردگویه خوب  قدرتونو بدونه 

عزیزم بهت یادمیده چ جوری کل شوهرت و برای خودت کنی ک دیگه کسی درنظرش زیبانیاد. اگه زندگیتو دوس داری پ ...

تلاش کردم گلم از اولم دلش باهام نبود نمیدونم چرا باهام ازدواج کرد بهترینم ک باشی وقتی کسی دوست نداره ب چشمش نمیای بعدم ذات خاین تنوع طلبه خیلی از خانمهای این سایت از خوشگلی هیییچی کم ندارن درنتیجا با ی زشت بهشون خیانت شده

به خودش بگو ببرتتون بیرون خرج کنه یکم بهش اینطوری سختی بده توقعتو ببر بالا ولی با خوبی ردگویه خوب&nb ...

خودش الان ک فهمیده من پیاماشو دیدم ب جای اینکه درست بشه رفتارش بدتر میشه و وسایلمو خراب میکنه چجوری بگم دلم داره میترکه 

واسه خرج کردن کاری نداره میده پول ولی وقتی دل خوش نباشه خرید و گردشم حالتو عوض نمیکنه