با دوستم تنها تو خونمون درس میخونیم مامانم اینا شهرستانن گربه اومد تو تراس نمیتونست برگرده هی میخوایت خودشو پرت کنه پایین ترسیدم یهو دوستم گف زنگ بزنیم آتشنشانی بیاد ببرش منم جوگیر شدم زنگ زدم ادرس دادم اومدن وای با اون ماشین بزرگ چقدررر تابلو کلی دم دستگاه هم برداشتن گفتم وحشی نیس گف محض احتیاط اومدن بالا تو خونه دوتا مرد هیز عوضی که کامل منو دوستمو کل خونه رو برانداز کردن رفتن تو تراس خودشون ترسیدن گربه رو جای اینکه بغلش کنن فراریش دادن گربه خودشو پرت کرد پایین یه جیغم زد دلم ریش شد براش بعدم یه پوزخند زد گف همینقدر کار داشت اینو که خودمم میتونستم میخواستم کمترین آسیب بهش برسه بعدم فامیلمون پرسید رفتن زنگ زدم مامانم کای دعوام کرد گف دوتا دختر تنها خیلی کار بدی کردین اگ بابات بفهمه عصبی میشه اپشیمونم چ غلطی بکنم فهمیدن تنهاییم یچیزی بگید دلداریم بدین همه گفتن کارت بد بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش