2777
2789

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند...

من چنانم ک محال است کسی درک کند🙃💔

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغون دیشب کات کردم همه خریدامو انداختم تو کمد حتی نگاهم نکردمشون 

میخواستم با ذوق نشونش بدم میدونی🫠💔

کاش خدا هیچ ذوقی رو کور نکنه 

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

گوه بود واقعا 🥲😑👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

داغون دیشب کات کردم همه خریدامو انداختم تو کمد حتی نگاهم نکردمشون  میخواستم با ذوق نشونش بدم م ...

خودت کاتکردی یا اون ؟اگر خودت کات کردی حتما دلیل قانع کننده ای داشتی پس ناراحتی نداره 

خودت کاتکردی یا اون ؟اگر خودت کات کردی حتما دلیل قانع کننده ای داشتی پس ناراحتی نداره 

نه اون ولم کرد چون حالم خوب نبود خودشم حالمو بد کرده بود نتونست ببینه رفت🫠

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️