2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

221 بازدید | 18 پست

سه ساله دارم واسه کنکور میخونم

سال اول واقعا نمیخوندم حق میدم قبولم نشدم 

سال دوم خ خوندم رتبه مو از صد هزار اوردم رو ده هزار واسه معلمی اقدام کردم نشددد 

سال سوممه و حالم از خودم بهم میخوره احساس میکنم یه موجود بی فایده ام 

هی خداااا

بیاین یه چی بهم بگین حالم خ بده

تجربی ام هی فامیل تیکه میندازه خسته شدم

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

میتونی انشالله واقعا از ۱۰۰ هزار شدی۱۰ هزار ؟؟؟؟ 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی انشالله واقعا از ۱۰۰ هزار شدی۱۰ هزار ؟؟؟؟ 

اره خیلی بی عرضه امممممم من زیر هزار میتونستم بشم و نشدممم هم سنام همه دارن دانشگاه میرن اونوقت مننن.... 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
چرا جز معلمی چیزیو نزدی؟ منم همین بلا سرم اومد واقعا دچار تروما شدم از بس گریه کردم

من هنوز قلبم درد میکنه 

یه رشته ای میخواستم از همون اول همه چیش اوکی باشه حیف  خودم نزاشتمگفتم یا رشته ها تاپ یا معلمی

ن بابا رادیولوژی پرستاریم خیلی خوبن اونا رو میزدی حقوقش دو برابر معلمی بود

اشتباه از خودمم بود دارم تلاش میکنم حالا ولی حالم اصن خوب نی میترسم نشه هی با خودم میگم سنم از همه همکلاسیام بیشتر میشه ها

چن سالته

۱۹

اره خیلی بی عرضه امممممم من زیر هزار میتونستم بشم و نشدممم هم سنام همه دارن دانشگاه میرن اونوقت مننن ...

امسال قبولی انشالله فقط تو این دوران دوره کن و تست بزن

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

عزیزم منو دوستام ۲۲ سالمونه و هنو خلاص نشدیم😐 این قصه ی تجربی سر دراز دارد

با فامیل فضول چه میکنی؟ دهنمو اسفالت کردن

امسال قبولی انشالله فقط تو این دوران دوره کن و تست بزن

امیدوارم همینطور باشه 

ممنونم از شما

منم پشت کنکور موندم یک سال تا بالاخره قبول شدم اصلا ناراحت پشت موندن نباش خیلیا شرایطشو مثل توعه

سال سوممه خسته شدم دیگه فشار روانی خیلی بالایی داره 

ممنونم ازت امیدوارم تموم شه