2777
2789
عنوان

خانوادمم دوسم ندارن دیگه

71 بازدید | 6 پست

وقتی میرن بینشون حرفاشونو قطع میکنن

میرم سمتشون میگن پاشو برو حوصلتو نداریم

مسخرم میکنن سره هرچیزق درکم نمیکنن با بقیه مقایسم میکنن نه رفیقی دارم نه هیچکی فقط دیگه دارم تحمل میکنم ولی نمیدونم چیمیشه حتی وقتایی که میرم حرف بزنم باهاشون صدای تلوزیونو زیاد میکنن

عزیزم:) 

اگه گریه هاتو کردی دیگه ناراحت نباش، وضعیت خیلیا حتی خودم همینطوره، دیگه چاره ای نداریم انتخابشون دست ما نبوده باید کنار بیایم، انشالله در آینده خانواده ی خوبه خودتو داشته باشی و خوش‌باشی

ذهن و اعصابتو بیخودی خورد نکن و فقط قبولش کن، سلامت روحت خیلی مهمه

اگه تونستی دوستای خوب پیدا کنی هر از گاهی از خونه بیرون بری حالت عوض بشه، بفکر آینده ی خوب باش و‌براش تلاش کن تا مستقل بشی

عزیزم:)  اگه گریه هاتو کردی دیگه ناراحت نباش، وضعیت خیلیا حتی خودم همینطوره، دیگه چاره ای ندار ...

نه واقعا نتونستم دوستای خوبی پیدا کنم و واقعا دیگه قدرتی برای ادامه دادن ندارم همه چیز بهم ریختس و حتی وضع مالی به شدت مزخرف شده طوری که انگار نه انگار عیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا نتونستم دوستای خوبی پیدا کنم و واقعا دیگه قدرتی برای ادامه دادن ندارم همه چیز بهم ریختس و ح ...

میفهممت، این روزا که میگذره اما توهم دست رو دست نزار

خود منم هیچ‌دوستی ندارم، یه مقدار‌پول دارم مجبورم پس انداز کنم نکه هی بیرون برم‌خرج کنم

نمیدونم چند سالته چه رشته هستی کار‌میکنی یا نه اما از الان بفکر کسب درآمد باش، بزرگترین دغدغه اکثر ما پول هست پس ناراحتیات رو بزار کنار و فقط روی خودت تمرکز و سرمایه گذاری کن درگیر هیچی جز پیشرفت خودت نشو

میفهممت، این روزا که میگذره اما توهم دست رو دست نزار خود منم هیچ‌دوستی ندارم، یه مقدار‌پول دارم مجب ...

همه ی اینا درسته اما کوچیک ترین سرمایه گذاری هم هزینه میخاد

مادرم میره سرکار و بابام هیچ مسعولیتی نمیپذیره شب تا صبح خابه و استراحت خب درامد مامان هم اونقد نیست به اصطلاح بخور و نمیر جدیدا شده نخور و بمیر اما نمیدونم چیکار کنم من نمیتونم اینطوری زندگی کنم دارم پیر میشم

همه ی اینا درسته اما کوچیک ترین سرمایه گذاری هم هزینه میخاد مادرم میره سرکار و بابام هیچ مسعولیتی ن ...

به بابام هم میگیم برو سرکار داد و بیداد میکنه کوچیک ترین چیزها برای ما شده ارزو

همه ی اینا درسته اما کوچیک ترین سرمایه گذاری هم هزینه میخاد مادرم میره سرکار و بابام هیچ مسعولیتی ن ...

سرمایه گذاری منظورم اینه که

مهارت یاد بگیر، مثلا من طراحی گرافیک یاد گرفتم، کامپیوتر خوندم و دو بار سرکار رفتم و سابقه محسوب میشه نمونه کار دارم و با محیط کاری آشنام حداقل 

هرچه مهارت و تخصص داشته باشی بیشتر میخوانت 

اگه حضوری هم نمیتونی، دنبال دورکاری باش