2777
2789
عنوان

شوهرم جیگرم بلال کرده همش گریه

448 بازدید | 27 پست

بچها هرچی میخواد بهره با گریه و فحش و دعواس کارگره ولی الان ۲۰ تومن تو حسابش بود گفتم کفش جیگرم خون کرد دعوا راه انداخت میگه یه تومن داشتی چ کردی وسیله خونه گرفتم دیروز تو شهر دعوا راه انداخت صدتا تو سری زدم تو سر خودم بچها پشتوانه مدارم بچم کوچیکه کار نمیتونم برم ب مرگ خودم راضیم برام دعا کنید نفری یه صلوات برا ارامش دلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم 

متولد ۸۱ هستی؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

سعی کن با وحود همه محدودیت ها ، یه حرفه ای یادبگیری

و اینکه وقتی بهت پول میده برا خودت خرج کن

بزار وسایل خونه رو خودش بگیره یا دوتایی بخرید

سعی کن ماهی یه تیکه لباس بگیری

دیگه دم جشن ها و عیدا نیازی به خزید و فشار اوردن نداری

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دیگه این انتخاب خودت بوده با کارگر ازدواج کنی.. ۲۰تومن این زمانه پولی نیس شاید داره جمع میکنه باهاش خریده بهتر انجام بده یا وامی چیزی بگیره بابا با شوهراتون بسازین

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اگه واقعا لازم داری وظیفه اش بخر اما اگه کفش داری فقط چون عید تازه میخوای درکش کن

عزیزم مواد غذایی ام درکش کنم،؟؟جیگرم خونه جون بچم الانم‌دارم با گریه مینویسم

لیست بنویس بده بخره وسایل خونه رو 

لباس ام باید باهاش بری 

نشون بده بگو هیچی نداریم خالیه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دیگه این انتخاب خودت بوده با کارگر ازدواج کنی.. ۲۰تومن این زمانه پولی نیس شاید داره جمع میکنه باهاش ...

پرنده سه میلیونی میتونه قرض بده ب داداشش میتونه...بابام معتاده عزیزم پناهی نداشتم