2777
2789
عنوان

لیست اهداف بعدی تون

198 بازدید | 10 پست

اهداف تون چیه؟میخواین چی کنین؟😂خودم صرفا یه لیست همینجوری نوشتم ببینم چی میشه وگرنه اینجا زنده موندن خودش موفقیته😂

۱. افزایش وزن 

۲. باشگاه رفتن/ورزش کردن

۳. پیاده روی/دو

۴. رانندگی با ماشین 

۵. موتورسواری

۶. آشپزی 

۷. افزایش اعتماد به نفس 

۸. یادگیری پاورپوینت 

۹. دوچرخه سواری

۱۰. طناب زنی 

۱۱. بافتنی

۱۲. خوشنویسی 

۱۳. ارتودنسی دندان

۱۴. کتاب خوندن

۱۵. تقویت زبان انگلیسی 

۱۶. بافت مو

۱۷. مستقل شدن

۱۸. رسیدن به درآمد جزئی

۱۹. پیدا کردن اکیپ 

۲۰. سفر

۲۱. اسکیت

۲۲. ترک گوشی

۲۳. افزایش قد

۲۴. درست کردن فرم بدن

۲۵. رسیدن به صورت و مو 

۲۶. تقویت فن بیان

۲۷. پیدا کردن هدف

.my lifeهندل I need a lot of time to 

خرید ماشین

یاد گرفتن دو تا رقص با همسرم

کم کردن ۱۰ کیلو 

شادتر بودن

ادامه به یادگیری دو زبان

ارتقا درامد به ۵۰ 

پیشرفت در زمینه اعتقادی و آرامش و خودشناسی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خرید ماشین یاد گرفتن دو تا رقص با همسرم کم کردن ۱۰ کیلو  شادتر بودن ادامه به یادگیری دو زبا ...

به به خوبه موفق باشی

چه زبان هایی یاد میگیری؟

.my lifeهندل I need a lot of time to 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابیدن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

به به خوبه موفق باشی چه زبان هایی یاد میگیری؟

ممنونم

انگلیسی همیشه در حال آموزشم 

آلمانی و ترکی رو دارم تمرین میکنم از یادم نره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خرید ماشین یاد گرفتن دو تا رقص با همسرم کم کردن ۱۰ کیلو  شادتر بودن ادامه به یادگیری دو زبا ...

چ زبانایی یاد میگیرین؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چ زبانایی یاد میگیرین؟ 

بالا گفتم 

بیشتر استمرار یادگیری هست

خوابیدن یه سبک زندگیه بی نقصه🤷‍♀️😂

واقعا

کلاس زبان می‌رید یا تو خونه؟

نه هر روز توی خونه میخونم مبتدی نیستم توی هیچ کدوم