2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین ورم لب و فک بعد ژل

362 بازدید | 25 پست

پری شب ژل تزریق کردم چونه لب و زاویه سازی 

خیلی چونه ام درد میکنه فردام باید برم خونه مادرشوهری که در مورد  حالت عادی به تیکه ای میندازه 

راهکار چی دارین الان دکتر بودم گفت خداروشکر چیز بدی نیست الان مشکلم با ورمه😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره موندم تووش😓

باید زودتر میزدی

الانم طوری نیس ب تخمدان چپت بگیر

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
خوردم دیشب و امروز

کاری نمیشه کرد عزیزم باید بزاری پروسه‌ش طی شه 

عیب نداره برات مهم نباشه منم زاویه فکم رو زدم بعد خواهر شوهرم بهم گف چرا ازم اجازه نگرفتی دیگ هرکاری میخوای بکنی قبلش ب من بگو شوهرمم بهش گف ب توچه من شوهرشم بهش اجازه دادم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
خودمم همش میگم خب به درک که هر چی بگن ولی ورم هام که توو اینه میبینم دوبارع وا میرم

اناهیل هم خوبه بخر بخور

راستی مبارک باشه💞

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...