2777
2789
عنوان

کیا عید جایی رو ندارن که برن ؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 22 پست

ماهم جایی نمی ریم مادرشوهرم تنهاس میریم پیشش وگرنه نه من کسی رو دارم بیان نه مادرشوهرم اینا کلا جمع ما۴ نفره خودمون خوشحالیم میریم می گردیم دورهم چهارتایی گور پدر بقیه خودت شادت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مام هیچ اتفاق خاصی نمیوفته ما فقط ک.س.خلیم و خوشحال🗿😂

دقیقاااا😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

و عیدو دوست دارم چون یجور انگیزه و انرژی مثبته ، از این نظر که آدم میتونه به خودش تلقین کنه که : دیدی همه اتفاق های بد سال قبل تموم شد ؟ دیدی دووم اوردی ؟ امسال دیگه مثل پارسال نمیشه ، تلاشتو بکن ، امسال قراره اکثر اوقات لبت بخنده ... من دوستش دارم چون بهم امید میده

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

والا ما هم هر سال خونه ایم

خبری نیست

امسالم به پیشنهاد من داریم چند روز میریم جایی

ولی خب ۳ روز اول عید مجبوریممممم بریم خونه یکی از اقوام پدرم. اصلا هم قرار نیست خوش بگذره. من اون ۳ روزم تا افطار میرم درس میخونم اونجا

شما چرا خودتو مقایسه میکنی با بقیه؟

به نوبه خودتون با خانواده خوش بگذرونید

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

منم دوست ندارم جایی برم یا کسی بیاد خونمون از عید متنفرم هیچی ام امسال نخریدم مجبورم فردا با لباسهای پارسالم برم خونه مادرشوهرم حس بدی دارم که تکراریم ولی دوست ندارم برم تو بازارهای شلوغ کلا از عید و این داستانهاش بدم میاد دلم میخواد چند روز بریم مسافرت که نخوایم بریم جایی