عاشق_گوجه_سبز_نمکی مدیر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 282 عنوان رفتم کوه انقد شنگ کندم خوردم😋عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 109 پست با ابغوره نمک خوردم خیلییی خشمزسس وایی😋 1402/12/29 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 8111 نارحت شدم☹️ حالا بقیه م گفتن فقط از من ناراحت شدی 😅نوش جونت 🤍
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17164 مزه خاصی داره؟؟؟ برا کسی ک تاحالا نخورده شاید جالب نباشه برا ماها ک از بچگی خوردیم نوستالژی طوره . یبار تو بهار خوردنش لذت داره برامون قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
عاشق_گوجه_سبز_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 282 اتفاقا این خیلی خوبه واسه عفونت سردیه گلم این برای زخم معده و ایناس مثل زینکه ولی ریواس دبگه خوده زینکه
عاشق_گوجه_سبز_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 282 برا کسی ک تاحالا نخورده شاید جالب نباشه برا ماها ک از بچگی خوردیم نوستالژی طوره . یبار تو بهار خوردن ... اره بخدا خیلی خوبه اصن نمیدونم چرا امقد خوبه
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5123 🤣🤣🤣🤣ولی تو نمیدونی شنگ چیه نخوردی تا حالا نه؟ نه راستش اولش هم خوندم شلنگ. اومدم تو تاپیک ببینم شلنگو چطوری خوردی🤪🤣 👊
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 21236 سردیه گلم این برای زخم معده و ایناس مثل زینکه ولی ریواس دبگه خوده زینکه ببین من واسه عفونت زنان میگم میگردانم 🌍را به کامم 🦋
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9724 فقط منم ک از اینا نخوردم و اولین باره میبینم؟ کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 8111 برا کسی ک تاحالا نخورده شاید جالب نباشه برا ماها ک از بچگی خوردیم نوستالژی طوره . یبار تو بهار خوردن ... کجاها سبز میشه؟؟ کدوم مناطق 🤍
عاشق_گوجه_سبز_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 282 ببین من واسه عفونت زنان میگم اره میدونمگلم ولی عفونت زنان کوزله و پونه خیلییی شدید پرکاربردیه بزن کوگل کوزله میاره برات
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25541 سنه اونجا کجاس شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
sanaa_bl عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 حرفشم بزاق رو تحریک میکنه ربطش ب اینه خیلی این ادا اطوارا زشته مثلا میخای چیو ثابت کنی،؟ روزه ای آفرین!
عاشق_گوجه_سبز_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 282 کجاها سبز میشه؟؟ کدوم مناطق توی کوها هستش مهم نیس کجای باشه ولی جاعای سرسبز هست و بهار هست دیگ هفته به بعد وقتشه