2777
2789
عنوان

عروسی پسرعموم نمیخوام برم

553 بازدید | 29 پست

بنظرتون اگه نرم زشت میشه؟

فقط پدر و مادرم برن

اخه همسنیای من کلی میکاپ میکنن لباس مجلسی میپوشن خوشگل میکنن ناخون میکارن

من نه لباس دارم نه میتونم برم ارایشگاه

عروسم همسن منه اگه نرم میگن حتما من حسودی کردم، برای عقد کنون نرفتم کلی حرف درآورده بودن

عروسی داخل روستاست و لباس محلی میپوشن، منم لباس محلی هرچی گشتم اجاره ای پیدا نکردم💔

اصن از بس لاغرم لباس محلی به من نمیاد

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
مجبور نیستی لباس محلی بپوشی 

اخه همه لباس محلی دارن

بدون استثنا 

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی حرف در میارن بازم نمیخوای بری برو خواهر

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

خب برو حوصله دردسر داری؟

خودت آرایش کن انقدر بهتر میشی

لباس هم هرچی داری بپوش مجبور نیستی که حتما محلی بپوشی

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

من باشم میرم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چرا سخت میگیری عزيزم 

ی کت و دامن مجلسی بپوش برو 

بذار شما خاص تر باشی از لحاظ پوشش و مدل لباس

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

واسه کدوم شهری بیشتر شهرها لباس اجاره ای زیاد دارن مخصوصا محلی

حتما برو خودتم که شده میکاپ کن مژه بزار خودت نیاز نیست حتما ناخن بزاری میتونی یه لاک هلویی یا نود استفاده کنی 

جو روستاها و فامیل هایی ک حرف درمیارن رو خیلی خوب میشناسم حتما برو که حرف درنیارن

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

این دفعه که گذشت

ولی من بعد قبل این که مراسمی پیش بیاد همیشه یکی دو دست لباس و کفش مجلسی و لوازم آرایش و اکسسوری آماده کنین که اگه یهویی عروسی دعوت شدین ، غصه ی لباس نخورین ، چون اگه بخواین اینارو همه با هم یکجا بخرین ، هزینه ش خیلی زیاد میشه

یه مقدار پول هم ماهانه پس انداز کنین برا آرایشگاه و کادو و این چیزا

اگرم مهمونیای شما لباس محلی زیاد میپوشن ، کم کم پارچه بخر یکی خوشگل برا خودت بدوز که لباسی که صد نفر پوشیدن و کثیفه ، اجاره نکنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻