2777
2789

همش گریه میکنن که نداریم بی پولیم حقوق نمیدن  درصورتی که شوهر من سربازه یعنی واقعا نمیتونیم کمکشون کنیم

تازه اونا باید کمکمون کنن

خیلی ناراحت میشم همش هم افسرده و ناراحتن 

درحالی‌که به دخترشون جهیزیه دادن تازه 

الان برای عروسی ما فکر کنم هیچ پولی ندارن😑

چرا اینقدر معلما گریه و ناله میکنن واقعا اکثر معلمای که دیدم همینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به معلما کار ندارم.احترامشون واجبه... کلا این گریه ها واسه اینه شما توقعی نداشته باشی. مرسومه. خیلیا قبل ازدواج پسرشون خودشونو  میزنن به نداری. حالا اینجور که میگی خوب نقش میکنن. واسه ما بلد نبودن خوب نقش بازی کنن واقعا کمدی میشد. 

الان چه ربطی به معلم ها داشت والا اطراف من شغل هایی مینالن که اگه بگم شاخ درمیاری و اینکه حقوق دوتایی ۲۰ تومن هم باشه والا برای خرج دو نفر اگه قسط و قرض هم داشته باشند به زور میشه بعد هم شما از روز اول باید می‌دیدی وقتی پسر هیچی نداره آیا پدر و مادر کمکش می کنند یا نه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
حالا اونا هیجی خودت چرا با ی سرباز ازدواج کردی  ب امید وعده های پدر مادرش

خب همو دوست داشتیم 

مادر و پدرش هم هیچ قول و وعده ای ندادن 

منم گفتم خب اگه میخوایم دوست بمونیم عقد کنیم که راحتتر بتونیم رفت و آمد کنیم با هم 

الانم ازش توقعی ندارم ولی یه عروسی رو که همه برای پسرشون میگیرن چه سرباز چه غیر سرباز چه فرقی داره

الان چه ربطی به معلم ها داشت والا اطراف من شغل هایی مینالن که اگه بگم شاخ درمیاری و اینکه حقوق دوتای ...

شوهرم گفت حمایتم میکنن 

منم ازش انتظار خاصی ندارم الان جون سربازه بالاخره که سربازیش تموم میشه 

بالاخره یه عروسی رو همه برای بچهاشون میگیرن

خب همو دوست داشتیم  مادر و پدرش هم هیچ قول و وعده ای ندادن  منم گفتم خب اگه میخوایم دوست ...

کی گفته همه برا بچه هاشون عروسی می گیرن

؟ پسر خودش باید  پول داشته باشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
کی گفته همه برا بچه هاشون عروسی می گیرن ؟ پسر خودش باید  پول داشته باشه

وای تو رو خدا بیخیال 

پس من چرا اطرافم هر کسیو میبینم برای پسرشون عروسی میگیرن؟؟؟؟؟تازه خیلیا خونه و ماشین هم میدن 

پس اینا از مریخ اومدن؟؟؟

عزیزم مقایسه رو بگذار کنار و پای انتخابت بمون اگه واقعا از روی عشق و علاقه و تفاهم با هم هستيد 

البته جوانان ما خیلی گناه دارند اوضاع اقتصادی و تورم‌ واقعا  کمرشکنه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!