2777
2789
عنوان

فیزیک دوناش کمک کنید

105 بازدید | 13 پست

بچه ها از فیزیک دبیرستان هیچی سادم نمونده و میخوام بعد ۳ سال دوباره شروع کنم ولی واقعن نمیدونم چ جوری میرم سراغ کتابا انگاری غول میبینم...تجربه داراش بگین چ جوری و از کجاش استارت بزنم ک بتونم برا تمدید معدل خودمو برسونم🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بگی کدوم فصلا مثلن؟چ کتابی برا کسی ک صفره واقعیه پیشمهاد میکنی

مباحث مهم حرکت شناسی مغناطیس الکتریسیته اینا رو باید خوب بلد باشی 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
واقعن رایگانه یعنی؟نمیخواد اشتراک بخری؟

اره برنامش نصب کن کاملا رایگانه من اقای یاری همش دیدم

من امسال میخام ترمیم بزنم دیگه نگاه نمیکنم چون پارسال همشو دیدم

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 
جفتش...ولی فعلن ترمیم واسم مهم تره

اگه فقط میخوای ترمیم بزنی دوازدهم رو بخون ولی هر ۴ فصل واسه ترمیم نباید یه مطلب کوچولو هم از زیر دستت بره

اگه هم کنکور هم ترمیم هردو رو میخوای امسال برسی باید کل دوازدهم و دهم رو بخونی و فصل سوم یازدهم تست های ساده ازش تو کنکور میاد اونم بخون ولی دو فصل اول یازدهم رو حذف کن(نوسان و موج دوازدهم هم نرسیدی میتونی حذف کنی چون حجم زیادی داره