2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که دخترین

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 83 پست

تو هر صنف و جنسیت و قشری خوبی و بدی هست 

واسه دختر اگر مرد این ها رو انجام بده و بد اخلاق و کتک زن و خائن باشه ارزشی نداره 

واسه مرد هم اکر زنش قانع باشه و این ها رو نخواد ولی بد اخلاق باشه بازم همونه 

ولی نظر خودم اینه 

اولویت اخلاقه 

بعدا کنار هم میشه تلاش کرد واسه زندگی 

و وظایف تقسیم بشه 

بچه داری و پرستاری و خونه داری و آشپزی هم به نوبه خودش کاره و مدیریت کل خونه سختی های خودش رو داره 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم دیگه قید ازدواج رو زدم اصلا

حالا که می بینم حرفات حق ولی پسر جون این حرفا باتوجه به دیدگاه خودته یا یه سری ادما این دید

گاه رو دارن دختر هم داریم به فکر تحصیلشه به فکر پیشرفتش هرکسی کلا باتوجه به ظرفیتش سختی های خاص خودشو داره

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

اتفاقا ما دغدغمون مستقل بودن و احترام و ازادی و ارزش خریدن برای خودمون توی ایران

خونه و ماشین خریدنم مختص پسرا نیست خانما هم دوست دارم بخرن با تلاش خودشون

در مورد مهریه هم میتونی همه حقا رو بدی مهریه ندی

ارث نصف

دیه نصف

تو دادگاه به عنوان شاهد قبولت ندارن

نمیتونی بری ورزشگاه یا فوتبال مثل آدم ببینی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

کاش من پسر بودم ک مجبور نباشم موجودی ب نام شوهر و خانواده شوهرو تحمل کنم....همش حرص و جوش و خودخوری 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ولی من می خواهم برم سر کار که منت یه مرد روی سرم نباشه! 

چرا با پول خودم واسه خودم خونه و ماشین و جهزیه نخرم؟ 

آدم درست انتخاب کن که مجبور نشی پول مهریه بدی! سربازی واسه شما اجباره اگه یه روز هم واسه ما اجبار بشه ما هم باید بریم. 

در مورد زیبایی هم باید بگم هر کسی یه جوری قشنگه. ولی در کل قبول دارم شما پسرها گناه دارید.

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

دخترم اما هم ماشین خریدم ، هم با کمک همسرم خونه خریدیم، هم سه جا کار میکنم، هم بچه داری میکنم و به کارای خونه میرسم، خانمای این دوره زمونه رو چی فرض کردین؟ فقط بخور و بخواب؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

پسرجان این طرز تفکر برا زمان بوق بود

الان منو خواهرم کار میکنیم خرج خونه رو میدیم درکنارش کار خونه رو هم باید انجام بدیم

والا یه سربازیه دیگه جهبه ک نمیفرستنتون هرکی رفته سربازی برگشته ب عنوان بهترین دوران ازش یاد میکنه.

الان مسئولیت دوش دخترا نمیگم بیشتر از پسراس اما کمتر هم نیس 

مظلوم نمایی کافیه

والا تا این حد نمیدونستم مشکل اصلی من بعضی از خانوماست از دید من پسر مهریه ینی خرید زن در مقابل ...

دیه اقا برای این بیشتره که بعد از مرگش ی پول ببشتری برسه به خانومش 

اما بعد از مرگ خانم نصف همون پول میرسه به شوهرش چون مرد خودش سرکار میره و..