2777
2789
عنوان

رابطه دختر عمه شوهرم رو با شوهرم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی سیاست رفتار کردی لزومی نداشت مشخصا حستو بگی کم کم به مادره و دختره میفهموندی یکم خودشونو کنار بکش ...

ارع دقیقا موافقم 

من چجوری ب عشقم حرمت و احترام نگه دارم؟

چیکار کنم سمت هیچ دختری زنی نرع

توروخدا راهنماییم کن خدا خیرت بدع

ب شوهرم ک‌گفتم میگه تو ذهنت خرابه ما فامیل با هم داداش و خواهریم لابد تو فامیل شما ی طوریه،آیا این ر ...

شوخی خنده و پوشش ازاد و تو سر کله زدن بله اما رانندگی یاد دادن مرد متاهل به دختر فامیلش نه واقعاً !

نمیتوتم اصلا

پس بهتره به شوهرت بگی من با کمک هات مشکلی ندارم

ولی یبار دیگه این دختره عنو سوار کنی بری از محل کار بیاریش دور منو خط بکش

بعدشم دختره ۲۰ سالشه نمیتونه اسنپ بگیره؟🤨

1403.1.16❤🫀

از جنسیت هم بگذریم به نظرم همسر شما زیادی بهشون محبت می‌کنه

محبت زیادی هم خوب نیست

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خودمون،اونا هم برا خودشونه

خواهر این رابطه‌ی خواهرو برادری ی جا خارج میشه از حد

دورشون کن زندگیت خراب میشه ها ...دیدم و شنیدم که میگم

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

شوهر شما هیچ وظیفه‌ای نداره که کارای عمه و دختر عمه‌اش انجام بده، حالا کاری هم کرد به اندازه این دیگه زیادیه و اونا فکر میکنن وظیفه شوهرتون و شماست از همین الان کمش نکنید اوضاعتون بدتر از این میشه. بعد به همسرتون هم بگید تا کی باید حامی دیگران باشه وقتی دیگران هم تلاششون میکنن که کمکشون کنن باید به فکر زندگیش هم باشه آدم تا حدی باید روی پای خودش وایسته این وابستگی که همسرتون به اونا میدن برای هر دو طرف خوب نیست

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!