2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداریم انقدر از جدید ها اصلا  فوقش یدونه یا هیچی

دور و بر من همه دارن میشن سه یا چهار 🤗 

یکی شون چهار تا داره املاک زیاد داره کرایه میده و شغل کم درآمد هم باهاش داره زنشم خانه داره وضعشون خوبه

یکی دیگه هم سه تا داره چهارمی رو بارداره و خانم خانه داره وضعشون بد نیست یه خونه دویست متری دارن و ماشین و یک شغل معمولی درآمد کارمندی 

خودمم خدا بخواد بچه ها دنیا بیان 😍 میشه سه تا ❤️❤️❤️ خونه داریم ماشین داریم هر دو هم شاغل هستیم متوسطیم

دور و بر من همه دارن میشن سه یا چهار 🤗  یکی شون چهار تا داره املاک زیاد داره کرایه میده و شغل ...

به سلامتی عزیزم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوتا چهارتایی داریم بچها همشون زیر بیست سالن هردوخانواده وضعشون توپ از ما ک دوتا بچه نیستیم خیلی بهترن

پدر راننده مادرشون تو حیطه هنر فعالیت میکنه 

پدر چنتا مغازه داره و مادر خانه دار

یکیم ۵ تایی داریم ک ی سه قلو و دوتا تک داره اون باز وضعش از این دوتا بهتره پدر خانواده سوپر مارکت داره و مادره هم کافی شاپ و گلخونه

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

ببخشید کارخونه داره پولدار تره یا پزشک

ببین من تا اونجا که میدونم کارخونه داره خونش تهران فرمانیس ۱۰۰۰ متره خونه شخصیه حدودا ۲۰۰ میلیاره پولشه 

پزشکه هم دوتا ویلا داره خونشم ۲۰۰ متره عمومه 

اونی یکی هم که سازندس دوست همسرمه بچه هاش خیلی کوچیکن ۲۰ واحد تو منطقه خوبه تهران واحد داره

چیا دارن مثلا  چنتا خونه؟ زمین و ... چی دارن؟

هر ۳ تا خانواده دوتا ماشین داره یکی دست پدر یکی مادر هر ۳ دوتا خونه دارن یکی شهرستان یکی شهر بزرگ 

دوتاشون باغ ویلایی دارن 

۳ تاشون زمین دارن 

میگم ک فقط بدبخت تو اینا ماییم 

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis