2777
2789

قدرشو بدونین

اگه منم یه پدر خوب بالاسرم بود اینقدر اذیت نمی‌شدم 

من برادرم چون خرجمونو میده کلی حرف زشت بارم میکنع کلی بد و بیراه کوچیک بودم که همیشه کتکم میزد سر چیزای کوچیک

حالا هم که فقط ناسزا و تحقیر 

میگید وظیفش نیست خرجمو بده؟؟

نمیزاره سرکار برم  تا خودم خرجمو در بیارم رفتارشم که اینجوری میگه سرکار بری خراب میشی مرداد صیغت میکنن 😐

اینقدر ازش بدم میاد که حتی بهش نگاه هم نمیکنم چه برسه حرف 

فقط به زور اگه سوالی پرسید جوابشو میدم 

آخ اگه پدر میذاشتم میدونستم چیکارش کنم خودم آدمش میکردم اما خدا داره اینا رو میبینه دیگه جوابشم بده انشالله

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

خدا به دلت نگاه کنه عزیزم 💔

فقط میتونم بگم خدا منو پیش مرگ بابام کنه ❤️😍

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله یه بخت خوب میاد برات که خوشبخت و راحت باشی

نمیدونم اگه شوهر آیندم تا این جوری باشه

تنها راه خودکشیه برام 

مگه یه آدم چقدر میکشه

همیشه اینجوری نمیمونه عزیزم فقط صبر کن و توکل کن به خدا  باور کن همه یه جور مشکلات خانوادگی د ...

درسته

انشالله که مشکل همه حل بشه

یه کار خونگی بستع بندی دوخت و دوز عروسک کار تو کارگاه خیاطی زنانه کار تو ارایشگاه فروشنده لباس زیر. بسته بندی حبوبات تو خونه. اینا همش کاره دیگه تو خونه ام هستی یا تو محیط زنانه دیگه برادرت چی میخواد بگه یکی از اینارو انتخاب کن کار کن خودت زیر منت داداش بیشعورت نمون

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

حتی الان با گوشی توی خونه هم میشه درامد داشت ادمینی یاد بگیر ادمین یه پیج بشو پولش خوبه بالاخره باید یه کاری بکنی گلم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

سعی کن عضو کمیته امداد شهرتون بشی هرماه یه پولی میدن حتی وامم بهت میدن که میتونی هم باهاش کار کنی هم بزاری بانک بمونه سود خودش قسط هاشو بده وقتی قسطش تموم شد سودش رو خرج کنی

این همه شغل تو محیط خونه یا حداقل محیط زنانه بهت پیشنهاد دادم امیدوارم یکیشو انجام بدی و زیر منت برادرت نباشی یکم زرنگ باشی از این مدل کارها زیاده راحت میتونی انجام بدی کلی پول دربیاری اگه به هر دلیلی نتونستی با یه بزرگتر کسی که داداشت حرفش رو گوش میده صحبت کن با داداشت حرف بزنن درست رفتار کنه باهات

یه کار خونگی بستع بندی دوخت و دوز عروسک کار تو کارگاه خیاطی زنانه کار تو ارایشگاه فروشنده لباس زیر. ...

هر چی میگم نمیفهمه همش بهانه میاره

باور کن حاضرم برم کلفتی ولی خرجمو این آدم نده

اما این آدم به همه میگه کسر شانم میشه خواهرم بره سرکار خودم باید خرجشو بدم اونم به این روش 

میگه چون یدونه خواهر دارم و فلان

خیلی بیشعوره

هر چی میگم نمیفهمه همش بهانه میاره باور کن حاضرم برم کلفتی ولی خرجمو این آدم نده اما این آدم به هم ...

مادرت چیزی بهش نمیگه؟ نمیشه اینور اونور بگی داداشم منت میزاره فحشم میده؟ شاید خودشو جمع کرد

حتی الان با گوشی توی خونه هم میشه درامد داشت ادمینی یاد بگیر ادمین یه پیج بشو پولش خوبه بالاخره باید ...

نمیدونم ادمینی همش باید با مشتری سر کله بزنی تلفنی صحبت کنی خب می‌فهمه نمیزاره برام بد میشه

من هم دانشگاه میرم هم کارای خونه با منه هم دارم یه مهارتی یاد میگیرم دارم زبان یاد میگیرم حالا تابستون می‌خوام برم مهدکودک به بچه ها زبان یاد بدم از همین مهارتم استفاده کنم دیگه برام مهم نیست به ته خط رسیدم