2777
2789
عنوان

زندگی با یارانه ....و شوهر پولدار

447 بازدید | 16 پست

دوستم یه پسره ۵ ساله آمده خواستگاریش بعد میگه من پول ندارم عروسی بگیرم

دوستمم گفت عقد میکنیم میریم ماه عسل. جهیزیه چندان هم نمیخوام خرج زیادی هم تو زندگی ازت توقع ندارم در حد همون یارانه خودم بهم بدی سر میکنم

حالا پسره مغازه داره و ۲۰ الی ۳۰ میلیون درآمد در ماه داره

خرج پدر و مادر و خواهرش رو هم میده فقط این بنده خدا اضافه اس؟؟

اگه بهونه اس چرا دختر رو ول نمیکنه بره ازدواج کنه

این مردا چقد سم شدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید رک میگم

ول نمیکنه بره چون ساده تر از دوست تو گیرش نمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خونه پدرش هم مهمون دار بعد اون سری دوستم میگه رفته ۹ میلیون داده جا یه لباس برا مادرش‌ بعد یه انگشت ...

اون زن نمیخواد یه نوکر و مستخدم تمام وقت میخواد برای خانوادش . خودش ک کار میکنه خرج اونارو میده زنشم میاد کارای خونشونو میکنه 

🖤

دوستت داره جوری رفتار میکنه که انگار از تو خیابون پیداش ‌کردن و هرطور هست باید اویزون یه نفر بشه بره یه ادم چقدر میتونه بی عزت نفس باشع 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤