2777
2789
عنوان

شما بگین چه غلطی کنم آخه؟؟!!!😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 27 پست
خونه اونه قوانین خودشو داره همه هم اطاعت میکنن

قوانین خونه میزبان ربطی به مهمان نداره اخه !!!

چقدر رو دادید به مادرشوهرتون که برا حمام کردن شما نظر میده 

واقعا عجیبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردی چندسالته حتما برو دکتر برای دردتم مسکن بخور کمتر اذیت شی 

چهارساله 

خودمم 29 سالمه

بجای دکتر زنان باید برم پیش مشاور بابت کارای همسرم

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
قرص ال دی بخور الانم با شوهرت اشتی کن ولی ادمش کن با سیاست

آشتی کردیم ولی سرسنگین با هم رفتار میکنیم

هفت سین رو هم آورده تنهایی چیده🥺ولی قلب منو میتونه بچینه؟!!💔

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
آشتی کردیم ولی سرسنگین با هم رفتار میکنیم هفت سین رو هم آورده تنهایی چیده🥺ولی قلب منو میتونه بچینه ...

به طلاق فک نکن عزیزم

زندگیتو بساز هرمردی یه قلق داره وقتی میدونی رو این نوضوع حساسه دست بزار رو همین موضوع به عنوان نقطه قوت استفاده کن جوری ک حرفتو گوش کنه

هرچقد بگم نمیفهمه اصلا نمیدونم فقط سرپریود مشکل داره غک میکنه الکی میگم خونریزی دارم یا درد دارم فک ...

دوبار لباس خونی و نوارهای خونی رو بنداز جلوش آدم میشه

شوهرمنم فک می‌کرد من دروغ میگم 

چندبار عکس نوار خونی فرستادم براش اینم بد طبع هست حالش بد شد دیگه از اون وقت جرات نداره چیزی بگه اگه بگه بازم عکس میفرستم براش حالش جا بیاد...

میگه برو خونه بابات

بگو اوکی میرم ولی یادت باشه خودت گفتی 

صداشم ضبط کن مدرک نگه دار

از چی میترسی؟ هیچ کاری نمیکنه فقط باد خالین

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

عزیزم امسال اگه پریود بودی اول برو خونه پدر خودت اگه نبودی اول برو خونه پدرشوهرت دیگه این قانون که امسال اول خونه کی بریم و ... را اجرا نکن اما حتما مشاوره برو شوهر منم خیلی زورگو و حساس به خانوادشه اما خوب شرایط شما یکم از من بدتره 😢