خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 عنوان کیوی ۹۰ هزار تومنی و خیار ۴۵ هزاری را که نباید خورد.. باید فقط نگاشون کرد... 275 بازدید | 17 پست خیار خریدیم کیلویی ۴۵ هزار، کیوی کیلویی ۹۰ هزار... یعنی شاخام دراومده موزم فکر کنم یه گوشه کنار از خجالت پنهون شده حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند 1402/12/29 | 11:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزمینیاتوری عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8556 😅😅 واقعا وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
پرسپولیسیما عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 10366 کجایید که قیمت اینه؟ما تهرانیم خیار خریدم ۲۱ کیوی هم ۴۰ بلندترین فریاد من سکوت من است...
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 کجایید که قیمت اینه؟ما تهرانیم خیار خریدم ۲۱ کیوی هم ۴۰ خوش بحالتون.. بخدا قسم اگه ذره ای دروغ گفته باشم. کرمانشاهیم حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 ماهم خیار ۴۶ کیوی هم ۷۰ البته کیوی نخریدیم کیوی ۷۰ تومنی هم بود که خیلی کوچیک بودن. اینها کمی درشتن حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
پرسپولیسیما عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 10366 خوش بحالتون.. بخدا قسم اگه ذره ای دروغ گفته باشم. کرمانشاهیم امروز گرفتی؟البته من ۲۷ ام گرفتم شاید تو این دو سه روزه گرونتر شده بلندترین فریاد من سکوت من است...
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9192 خوش بحالتون.. بخدا قسم اگه ذره ای دروغ گفته باشم. کرمانشاهیم اره پدرشوهرمنم دیشب خیار خرید ۴۰.ما هم کرمانشاهیم کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 امروز گرفتی؟البته من ۲۷ ام گرفتم شاید تو این دو سه روزه گرونتر شده آره امروز گرفتیم.. چی بگم؟؟؟!!!! حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2858 خوش بحالتون.. بخدا قسم اگه ذره ای دروغ گفته باشم. کرمانشاهیم از تره بار می خرید؟خرم آباد خیارقلمی ۲۰ سالادی ۱۵گوجه ۱۰ کیوی ۳۰موز ۷۰ رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 کیوی ۶۵بودا والا ۶۵ هم نبود.. ۶۰ بود... ولی امروز ما خریدیم ۹۰... کی به کیه؟؟؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
پرسپولیسیما عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 10366 آره امروز گرفتیم.. چی بگم؟؟؟!!!! خدا خودش کمکمون کنه فقط سال به سال عید سخت تر میشه بلندترین فریاد من سکوت من است...
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3378 اره پدرشوهرمنم دیشب خیار خرید ۴۰.ما هم کرمانشاهیم والا ما ۴۵ خریدیم.. بعضیام باور نمیکنن و فکر میکنن جوک میگم حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند