2777
2789

بچه ها دیروز شیفت بودم از صبح که رفتم بیرون تا شب اومدم خونه

دیدم غذا رو گاز دست نخوردست به شوهرم گفتم چرا ناهارتو نخوردی گفت حالم خوب نبود خوابیدم(سرماخورده) 

بعد دیشب داشتم ظرفای کثیف رو جمع میکردم بشورم دیدم تو یه سینی یه تیکه آشغال گوشت هست که خشک شده یکم سبزی خشکم بهشه یه چیزی مثل دمپخت بوده انگار

بهش گفتم این چیه گفت من چه میدونم

حالا یه فکر بدی اومده تو سرم که آخه یه ناهار خوردن چیه که شوهرم باید دروغ بگه! این از کجا اومده! من خونه نیستم چه غلطی میکنه😒

شاید کسی براش اورده

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم چیز مهمی باشه عزیز 

الکی ب دلت بد راه نده و انقدر بی جهت خودتو تو فکر نبر 

مثلا من خودم بیرون ک میرم تا شب نیستم ب شوهرم میگم ناهار چکار کردی میگه هیچی نخوردم 

در صورتی ک تو جیبش رسید رستوران نیبینم🤣

انگار میخوان بگن تو ک نبودی منم در بند چیزی نبودم😅

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش