2777
2789

نخوندم 

کتابخانه نیمه شب 

زندگی نامه دکتر حسابی (استاد عشق)

کیمیاگر

مغازه جادویی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکه های از یک کل منجسم

وای اینو وقت نمیکنم بخونم خیلیییی خوبه 

نیمه تاریک وجودم خ خوب بود

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

آوای شب رو نخوندم دوستانی خوندن بگن 

رمان: جز از کل، پنج قدم فاصله، مرا از چشم هایم بشناس(تخیلی)، دختری که رهایش کردی

روانشناسی: ازدواج بدون شکست، عادت های اتمی، نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد، زندگی دومت وقتی آغاز میشود که میفهمی تنها یک زندگی داری، راهبی که فراری اش را فروخت و.... روانشناسی خیلی خوندم اکثرا خوب و تاثیرگذار بودن

من اینا رو دوست دارم بادبادکباز  کتاب بنظرم میگه ادم باید در لحظه درست تصمیم درست بگیره از وقتش که بگذره برای خیلی چیزا دیره مصداق شعر قیصر امین پور که ناگهان چه زود دیر میشود گاهی  کتاب سمفونی مردگان قلم نویسنده خیلی قویه سرما و نیستی تا مغز استخوان آدم نفوذ میکنه قشنگ فضای یاس و ناامیدی رو میشه حس کرد و این هنر قوی نویسنده است کتاب قلعه حیوانات که مصداق بارز این جمله معروفه که انقلاب فرزندان خودش رو میخوره فرار از اردوگاه چهارده زندگی تنها انسانی که در اردوگاه کار در کره شمالی بدنیا امد و از اونجا گریخت این که انسان بدون آموزش چطور میشه مثل حیوان رقابت بر سر غذا برای بقا و این که شکم گرسنه و بی خبری از دنیای بیرون باعث میشه ارزشهای انسانی عشق محبت آزادی بی معنی باشه و   خیلی کتابای دیگه  که دیگه حس تایپ نیست