2777
2789
عنوان

یه سوال راجب کنکور دارم

115 بازدید | 14 پست

من کتابامو نتونستم کامل همه ی تستاشو بزنم میتونم دیگه به جای تست کتاب ها آزمون حل کنم ؟ 

سطحمم در حد متوسطه 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه برو سراغ ازمون هر سوالیوهم نتونستی حل کنی سعی کن طوری یادش بگیری ک اگر مشابهشو بهت دادن بتونی حلش کنی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اره میتونی 

مممنونم ❤️❤️❤️😍

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
کی گفته همه تستای یه کتاب تستو باید بزنید؟ 

بعضی از مشاوران کنکور متاسفانه میگن همه رو بزنین 😐 منم کمال گرا نابود دارم میشم

اره دیگه برو سراغ ازمون هر سوالیوهم نتونستی حل کنی سعی کن طوری یادش بگیری ک اگر مشابهشو بهت دادن بتو ...

ممنونم از شما ❤️

بعضی از مشاوران کنکور متاسفانه میگن همه رو بزنین 😐 منم کمال گرا نابود دارم میشم

منم کمالگرام ولی هیچوقت مشاورم اینو نگفته کلیم کتاب دارم از هرکدومم یه نیمچه زدم😂

منم کمالگرام ولی هیچوقت مشاورم اینو نگفته کلیم کتاب دارم از هرکدومم یه نیمچه زدم😂

من مشاور بدی داشتم خیلی بد بودن خدا وکیلی دیگه ولشون کردم خودم مشاور خودمم 

موفق باشید❤️😍 

من مشاور بدی داشتم خیلی بد بودن خدا وکیلی دیگه ولشون کردم خودم مشاور خودمم  موفق باشید❤️😍&nbs ...

مشاور خوب سخت پیدا میشه منم 7.8تایی عوض کردم تا خوب دراومد ولی زیاد تاثیر گذار نیس تا خودت نخوای هیچی نمیشه مزسی عزیزدلم شماهم همینطور

مشاور خوب سخت پیدا میشه منم 7.8تایی عوض کردم تا خوب دراومد ولی زیاد تاثیر گذار نیس تا خودت نخوای هیچ ...

بله درسته ممنون از راهنماییتون ❤️❤️

همه تستا که نه... من حتی زیست هم بیشترین کتابی که زدم دو یه فصلشو نزدم تقریبا عملا،

آزمون بزنید هر سوالی مشکل داشتند مثلا اگه فیزیک بود از کتاب تست(اگر اون قسمتو نزدید)چندتا دونه ۳ ۴ تا اون تیپ که تو آزمون نزدید رو جواب بدید (البته برای بعضی سوالا مشابه پیدا نمیشه🤦‍♀️)

ولی اگر خیلی تستاتون ناقصه،ادامه بدید زدنشونو... کنارش آزمون ولی‌ آزمون خب کمتر

گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!

همه تستا که نه... من حتی زیست هم بیشترین کتابی که زدم دو یه فصلشو نزدم تقریبا عملا، آزمون بزنید هر ...

ممنونم از شما ❤️🙏

.