2777
2789
عنوان

ارتدنسی

49 بازدید | 5 پست

سلام 

دوستان کسی هست سال ۴۰۲ اردتدنسی کرده باشه؟

میشه بگید دو تا فک چقد ازتون گرفتن؟ 

من کردم اما احساس میکنم خیلی بد شده 

دلم خیلی گرفته

نمیدونید با چه بدبختی پولشو جور کردم 

الان ۸ ماهه تو دهنمه ولی فک پایین هنوز نزاشته 

فک بالا هم انگار تغییر نکرده 

همه هم هی میگن 

حالم خیلی بده 

عزیزم حالا حالا باید صبر کنی چه عجله ای داری 

اکثرا فک پایین رو بعد مرتب شدن فک بالا میذارن 

و ضمنا مطمئن باش تغییرات جزئی داشتی منتها چون هرروز جلو آینه چک میکنی متوجهش نمیشی 

صبر داشته باش آروم آروم عالی میشه دندونات 

و اگه میخوای ریز به ریز تغییراتتو ببینی هر ماه قبل اینکه بری چک عکس بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و یه سوال دیگه مگه درد نمیکنه دندونات مخصوصا بعد هر جلسه چک که سفت تر می‌کنه دکتر ؟ درد نشونه حرکته

چرا یک درد جزئی دارم

میدونی من بهم ریختگیش کم بود اما چون یکی از دندونای جلوم شکست و جای خیلی کوچکی داشت نمیشد ایمپلنت کرد گفت باید اول ارتدنسی بشه بعد ایمپلنت کنم برات

حالا همون شب که براکت چسبوند انگار رنگ دندونام تیره  تر شده نسبت به قبل

بعد جنس شونم داغونم باز یکی جلو خراب شد 

کلا همش دستم مسواک و خمیر دندون و نخ دندونه 

اما انگار فایده نداره حالا همش خواهرم میگه اصلا خوب نشده و تغییری نکرده 

همش غصه میخورم 

چرا رنگ شون عوض شده؟ 

من ۲۵ تومن برای همه چیزش دادم یک قرونم پدرم نداده کلش کار کردم یک گوشواره و پلاکم داشتم اونا را فروختم که این غصه را حل کنم اما انگار همینم حل نمیشه

چرا یک درد جزئی دارم میدونی من بهم ریختگیش کم بود اما چون یکی از دندونای جلوم شکست و جای خیلی کوچکی ...

عزیزمممم خوشا به غیرتت که هزینشو خودت جور کردی مطمئن باش انقد قراره زیبا و مرتب باشه که کیف کنی 

همون درد حزئی نشونه حرکته خیالت راحته راحت باشه بعدم که میگی خیلی مشکل جا به جایی خاصی نداری پس تغییرات زود به چشم نمیاد نگران نباش 

برای چسبوندن براکتا از یه نوع چسب رو دندون استفاده میکنن احتمالا برا اونه یه چراغ قوه بگیر جلو آینه هم چک کن 

منم جنس دندونام افتضاحه درکت میکنم اما باز مراقبت کن آخر شبا با نمک طبیعی دریا آب نمک درست کن دهنتو مثل دهانشویه باهاش بشور خیلی خوبه برای جلوگیری از پوسیدگی همون کارو با گلاب هم میتونی انجام بدی