2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بچشو کتک میزنه

424 بازدید | 16 پست

دلم برا بچش کبابه پسره ۴ سالشه خیلییی فضوله و نق میزنه خیلی عصبیه همش بهانه میگیره و همیشه گریه میکنه مادرش هم بدتر عصبانیه از شوهزه هم پره سر بچه خالی میکنن

بعضی وقتا پدرش هم میزنتش دلم برا این بچه میسوزه اصلا هم درس نمیگیره خواهرم بچه ی عاقلیه اگ با سیاست باش حرف بزنی راه میاد ولی خاهرم اصلا بلد نی چجوری باش حرف بزنه خلاصه بچه از یک سالگی همش کتک میخورد تقریبا هروز عذاب وجدان دارم خیلی انگار خودم زذمش دلم پر میکشه براش

گریم میگیره وقتی یادش میوفتم کتکش میزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اعصابم خیلی ضعیفه و چون توهین و عربده و کتک رو بد می‌دونم ازدواج نکردم تا بچه بیمار تحویل جامعه ندم 

خیلی بده چرا وقتی زن و مرد از همه لحاظی مسولیت شون رو نمیتونن بپذیرن بچه میارن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
وای بمیرم والامنم گریم گرفت. توروخدا توباهاش خوب باش محبت کن خیلی بهش 

خیلی بهش محبت مبکنم خیلی هم منو دوست داره دوس دارم بیارمش خونمون زندگی کنه ولی نمیشه منم رام دوره اگ نزدیکش بودم کم نمیزاشتم براش

شما دقیقا دایه دلسوز از تر مادری...مطمئن باش بیشتر از پدر و مادرش دوسش نداری..خودت که بچه دار شدی می ...

هرچندسخت باشه که قطعاهست کسب هم منمرسختی وتحمل پدرومادرنمیشه ولی به هیچ دلیلی حق زدن بچه هیچکس نداره 

شما دقیقا دایه دلسوز از تر مادری...مطمئن باش بیشتر از پدر و مادرش دوسش نداری..خودت که بچه دار شدی می ...

ولی راهش کتک زدن نیست میدونم سخته بخاطر همین من الان بچه دار نشدم ولی کتک اشتباهه همیشه هم بچه رو نفرین میکنه اصلا برا بچه وقت نمیزارن این چ دوس داشتنیه؟