2777
2789
عنوان

امشب خواهر شوهرم ی چیزی گفت حالم بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف جسم وروحتون نیس بخاطراین چیزا خودتونو این وقت شب ناراحت میکنین وذهنتون درگیره؟

آخه با اینک وضع مالی ما بهتره منظورم پول نقد نیستا منظورم خونه و زمینه مگر نه پول نقد الان هیچییی نداریم ولی با این وجود خیییلیییی خریدا و طلاهاشونو ب رخ من میکشم 

خب من اگر ندارم بخاطر داداش اوناس ک ندارم چرا باید پز اینارو ب من بدن؟؟

حالا ب هرحال من سر و وضعشم دیدم لباس و وسایل جالبی هم نداره  منم اگر پول ندارم بخاطر بی پولیه ...

😂😂لعنتی اینقدر مظلوم نمایی نکن توکه بیشتر پز دادی دختر

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

حالا ب هرحال من سر و وضعشم دیدم لباس و وسایل جالبی هم نداره  منم اگر پول ندارم بخاطر بی پولیه ...

تقصیر خودت بوده 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
حیف جسم وروحتون نیس بخاطراین چیزا خودتونو این وقت شب ناراحت میکنین وذهنتون درگیره؟

هزاران بار لایک

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

لحنش با طعنه بود

بنظرم جواب درستی بهت داده اول گفته خوشم نمیاد

تو بازم فضولی کردی و گفتی هزینش اینقدر میشه....پس دوس داشتی بگه اررره زیاده هزینش داریم از گشنگی میمیرم نداشتم برممم.راضی میشدی؟ خب توچکارداری بره یا نره

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
خیلی مادیاتی هستی و اهل مقایسه ای انگار  آسیب میزنی به زندگی و روح و روان خودت  زندگی رو ...

مشکل ما اینه پول نقد نداریم 😔

اره دقیقا خیلی مقایسه میکنم ولی اونا هم خیلیییییی پز میدن